Billeje
Córdoba
Oversæt
Spanien // Córdoba
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Córdoba: Sixt biludlejning online booking

Lej straks en bil hos Sixt Biludlejning i Córdoba, hvis du vil være ekstra fleksibel under opholdet i det sydlige Spanien. Sixt har udlejet førsteklasses premiumbiler til favorable priser i mere end en menneskealder, og du finder vores mange kontorer spredt over de fleste af verdens kontinenter. Vores mål er at kunne tilbyde dig et alsidigt sortiment af udlejningsbiler og ekstraudstyr, der kan forgylde din bilrejse lidt ekstra, og vores personlige service gør det muligt at skræddersy bestillingen helt efter dine behov. Med vores billeje i Córdoba starter du ud i den sydlige region Andalusien og har her kort afstand til verdensberømte, historiske seværdigheder, fortryllende natur og den dejlige kyst Costa del Sol.

 
 • Cordoba AVE/Bus Station
  Avenida Via Augusta s/n
  14011 Córdoba

  Ma. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Cordoba AVE/Bus Station

  Sixt Billeje
  Avenida Via Augusta s/n
  14011 Córdoba

  Ma. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Córdoba

Du er altid velkommen til at foretage en prissammenligning af Sixts priser, så du finder det helt rigtige prisvenlige kvalitetskøretøj til din rejse. Córdoba er en af landets ældste byer, og her finder du flere mauriske bygningsværker, som du bare må udforske nærmere på rejsen. Du må naturligvis ikke gå glip af den imponerende og verdensberømte Mezquitamoské fra 600-tallet, der i dag fungerer som en katolsk domkirke. Gå en tur over den smukke, romerske bro, der bringer dig over floden Guadalquivir og byder på fantastiske udsigter over byen og Mezquita-en. Tag derefter gerne en tur gennem den smukke, gamle bydel, som tilhører Europas største, og få din shoppelyst stillet i nogle af de mange fantastiske butikker med lokalt håndværk og kunst. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Córdoba har du også fantastiske forudsætninger for at opdage andre dele af Andalusien. Sæt eksempelvis kurs mod historiske Granada eller vidunderlige Málaga med de mange dejlige strande mod syd.

Hos Sixt i Córdoba fokuserer vi på dine behov på bilrejsen

Når du lejer en bil hos Sixt, sætter du dig bag rattet, når det passer dig, og kører direkte til oplevelserne og seværdighederne. Vores mange udlejningsbiler er alle af høj kvalitet og er i gennemsnit ikke mere end få måneder gamle. Det betyder, at din rejse i Córdoba og omegn vil blive komfortabel og tryg med Sixt. Det er naturligvis helt op til dig at vælge lejeperiode og foretrukken bilkategori under opholdet, og med Sixts billeje i Córdoba får du endvidere muligheden for at kunne returnere køretøjet, når det passer dig. Skulle du få brug for GPS, en autostol, tagbøjler eller noget helt andet, kan du ganske ubesværet tilføje det til din biludlejning i Córdoba.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice