Billeje i Bilbao

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Bilbao

Sixt Biludlejning i Bilbao

Sixt Biludlejning i Bilbao

Er drømmen at udforske Spanien og særligt en by som Bilbao, kan vi varmt anbefale, at du tager turen rundt i en udlejningsbil fra Sixt. Vælg en af vores stationer i Bilbao og lej en bil, der opfylder alle dine krav til kørekomfort. Det giver dig masser af råderum til både at opleve storbyen, kysten og det bjergrige landskab på en og samme tur. Kontakt os allerede i dag, så vi i fællesskab kan sammensætte den ideelle pakke, hvad enten det gælder en udlejningsbil til kør selv ferien eller forretningsopholdet. Billeje i Bilbao er også en perfekt løsning til weekendturen, hvor du skal nå at se meget på kort tid.Billeje i Bilbao giver dig muligheden for at opleve en af Spaniens storbyer i Baskerlandet. Du befinder dig i det nordlige Spanien, nærmere betegnet ved Biscayabugten, og inden for to timers kørsel kan du nå enten Santander eller Pamplona. Så udnyt din udlejningsbil til fulde og tag først køreturene gennem Bilbao og omegn og sidenhen ud til både de mindre og større nabobyer, så du får Spanien helt ind under huden. Husk dog også at stille bilen i ny og næ, så du kan nå at smage på de lækre spanske delikatesser.
Af sted til Bilbao med Sixt

Af sted til Bilbao med Sixt

Bilbao i sig selv er en rigtig interessant by, der primært er kendt for Gugggenheim Museet. Der er tale om et verdenskendt museum, hvis innovative design mest minder om et skib, der har lagt til kaj. Netop vandet og særligt Nerviónfloden spiller da også en ret afgørende rolle for byen. Oplev f.eks. de mange broer, der er med til at understrege, at du er landet i en by, der elsker moderne arkitektur. Du kan dog også gå på opdagelse i byens gamle kvarter og Catedral de Santiago, eller måske lokker det mere med en actionspækket tur til Gran Casino Bilbao.
Udflugter fra Bilbao

Udflugter fra Bilbao

Med biludlejning i Bilbao er der masser af udflugtsmuligheder, og vi udstyrer gerne din økonombil, stationcar eller sportsvogn med GPS, så du er helt klar til eventyret. Du kan f.eks. bevæge dig ud mod strande som Las Arenas, der ligger små 13 km fra centrum. Hvis du er en stor vinelsker, bør du også unde dig selv en rundtur i vindistriktet Rioja. Så find kortet frem allerede i dag og planlæg dine eventyr i og omkring Bilbao. Dit eventyr begynder hos Sixt Biludlejning i Bilbao!
Show more
Godt at vide når du lejer i Bilbao
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bilbao?
For at leje bil hos SIXT i Bilbao skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bilbao.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bilbao?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bilbao. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 2250 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,8)
FAQs om lejemål i Bilbao
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bilbao?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bilbao?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bilbao?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Bilbao

Vis mere