Billeje i A Coruna

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved A Coruna

Sixt Biludlejning i La Coruna

Sixt Biludlejning i La Coruna

Tjek det altid brede udvalg af kvalitetsbiler ved din foretrukne Sixt Biludlejning i La Coruna, der bringer dig sikkert rundt i Spanien. Den smukke by La Coruna ligger i regionen Galicien og ligger i det nordvestlige hjørne af landet. Byen er særligt kendt for sin rige kultur og mange sportsarrangementer, men er også omgivet af fantastiske naturlandskaber og spændende, historiske seværdigheder. Billeje i La Coruna gør det nemt at tage af sted til attraktionerne, og du kan få friheden til at være spontan og gribe nuet. Du kan leje bilen online, telefonisk eller via smartphoneappen. Den charmerende by La Coruna er et besøg værd af mange grunde. Udnyt eksempelvis udlejningsbilen til at udforske det imponerende Herculestårn fra romertiden, der tilbyder en fantastisk udsigt over den nordlige kyst, og som er et af Spaniens ældste, fungerende fyrtårn. Du kan også vælge at besøge det spændende og populære slot samt arkæologiske museum Castillo de San Antón, som blev bygget i det 16. århundrede og er smukt beliggende i havnen. Parkér også gerne Sixtbilen for at gå en tur i den hyggelige, gamle bydel og betragt alle de mange smukke balkoner, som er omgivet af fortryllende glas i alverdens farver. Derudover kan udlejningsbilen fra din valgte Sixt Biludlejning i La Coruna naturligvis også tage dig på udflugter langs Spaniens nordkyst, eller du kan begive dig ind i landet for eventyr, der passer dig.
Hos Sixt får du et toptunet produkt og professionel service

Hos Sixt får du et toptunet produkt og professionel service

Med et alsidigt udvalg af udlejningsbiler ved de forskellige Sixt Biludlejninger i La Coruna, herunder 4x4-er, økonomibiler og sportsvogne, er det nærmest givet, at du finder det ideelle køretøj til dine rejsedrømme, hvad enten du er på bryllupsrejse, forretningsrejse eller et korterevarende spansk getaway. Hos Sixt tilbyder vi en ekstraordinær kundeservice og prisvenlig billeje hver eneste dag, hvilket gør din tur til Spanien så meget mere behagelig og positiv. Vi leverer altid en topmoderne og smart Sixtbil med de nyeste teknologier, og uanset om du skal på en roadtrip med familien i en rummelig firehjulstrækker eller på en romantisk weekend i en sporty cabriolet, er du sikker på at få adgang til en toptunet bil. Book din billeje i La Coruna online eller pr. telefon ved kundeservice og tilpas gerne bestillingen til dine behov via tilbehør såsom GPS navigation, ubegrænset kilometertal eller snekæder og tagbøjler. Velkommen til Nordspanien, hvor Sixtteamet venter på dit snarlige besøg!
Show more
Godt at vide når du lejer i A Coruna
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i A Coruna?
For at leje bil hos SIXT i A Coruna skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i A Coruna.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i A Coruna?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i A Coruna. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,9
Baseret på 684 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
Aflevering af køretøj
(5,0)

FAQs om lejemål i A Coruna

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i A Coruna?
Kan jeg booke et langtidslejemål i A Coruna?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i A Coruna?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in A Coruna

Vis mere