Billeje
A Coruna
Oversæt
Spanien // A Coruna
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i A Coruna: Sixt biludlejning online booking

Tjek det altid brede udvalg af kvalitetsbiler ved din foretrukne Sixt Biludlejning i La Coruna, der bringer dig sikkert rundt i Spanien. Den smukke by La Coruna ligger i regionen Galicien og ligger i det nordvestlige hjørne af landet. Byen er særligt kendt for sin rige kultur og mange sportsarrangementer, men er også omgivet af fantastiske naturlandskaber og spændende, historiske seværdigheder. Billeje i La Coruna gør det nemt at tage af sted til attraktionerne, og du kan få friheden til at være spontan og gribe nuet. Du kan leje bilen online, telefonisk eller via smartphoneappen.

 
 • A Coruna Lufthavn
  Rutis-Vilaboa Km.10
  15174 A Coruna

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • A Coruna Centrum
  C/ San Andres, 152, Bajo
  15003 A Coruna

  Ma. - Sø.09:30 - 21:30
  Helligdag09:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • A Coruna Lufthavn

  Sixt Billeje
  Rutis-Vilaboa Km.10
  15174 A Coruna

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • A Coruna Centrum

  Sixt Billeje
  C/ San Andres, 152, Bajo
  15003 A Coruna

  Ma. - Sø.09:30 - 21:30
  Helligdag09:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i La Coruna

Den charmerende by La Coruna er et besøg værd af mange grunde. Udnyt eksempelvis udlejningsbilen til at udforske det imponerende Herculestårn fra romertiden, der tilbyder en fantastisk udsigt over den nordlige kyst, og som er et af Spaniens ældste, fungerende fyrtårn. Du kan også vælge at besøge det spændende og populære slot samt arkæologiske museum Castillo de San Antón, som blev bygget i det 16. århundrede og er smukt beliggende i havnen. Parkér også gerne Sixtbilen for at gå en tur i den hyggelige, gamle bydel og betragt alle de mange smukke balkoner, som er omgivet af fortryllende glas i alverdens farver. Derudover kan udlejningsbilen fra din valgte Sixt Biludlejning i La Coruna naturligvis også tage dig på udflugter langs Spaniens nordkyst, eller du kan begive dig ind i landet for eventyr, der passer dig.

Hos Sixt får du et toptunet produkt og professionel service

Med et alsidigt udvalg af udlejningsbiler ved de forskellige Sixt Biludlejninger i La Coruna, herunder 4x4-er, økonomibiler og sportsvogne, er det nærmest givet, at du finder det ideelle køretøj til dine rejsedrømme, hvad enten du er på bryllupsrejse, forretningsrejse eller et korterevarende spansk getaway. Hos Sixt tilbyder vi en ekstraordinær kundeservice og prisvenlig billeje hver eneste dag, hvilket gør din tur til Spanien så meget mere behagelig og positiv. Vi leverer altid en topmoderne og smart Sixtbil med de nyeste teknologier, og uanset om du skal på en roadtrip med familien i en rummelig firehjulstrækker eller på en romantisk weekend i en sporty cabriolet, er du sikker på at få adgang til en toptunet bil. Book din billeje i La Coruna online eller pr. telefon ved kundeservice og tilpas gerne bestillingen til dine behov via tilbehør såsom GPS navigation, ubegrænset kilometertal eller snekæder og tagbøjler. Velkommen til Nordspanien, hvor Sixtteamet venter på dit snarlige besøg!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice