Billeje
Secovlje
Oversæt
Slovenien // Secovlje
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Secovlje: Sixt biludlejning online booking

Sloveniens kystbyer er et af Europas mest attraktive rejsemål, og skal du have mest muligt ud af dit ophold, bør du overveje Sixt Biludlejning i Secovlje. Med en udlejningsbil fra Sixt får du maksimal fleksibilitet, og du kan nemt lade de spontane indfald sætte tempoet for dagsprogrammet. Måske er du blevet nysgerrig på at se andre dele af landet eller måske et par af nabolandene. Uanset om du vil slikke sol på stranden, nyde de skønne omgivelser i det, der i gamle dage blev kaldt Østrigs Riviera, eller længere roadtrips, er billeje i Secovlje alle tiders kombination.

 
 • Portoroz Lufthavn
  Secovlje 19
  6333 Secovlje

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00
  Lø. - Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Portoroz Lufthavn

  Sixt Billeje
  Secovlje 19
  6333 Secovlje

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00
  Lø. - Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Secovlje

Secovlje er en lille perle, som foruden sin pragtfulde beliggenhed ved Adriaterhavet også er et godt udgangspunkt for en varieret ferieform. Begynd gerne dagen med at tage Sixtbilen op til Portoroz eller Koper, hvor der venter dig masser af gode bademuligheder, butikker og hyggelige restauranter. Den slovenske Adriaterhavskyst har alt, hvad med kan tænke sig af moderne bekvemmeligheder, men den velbevarede arkitektur giver samtidig området en klassisk charme, som man hurtigt kan forelske sig i, og som samtidig indbyder til masser af sightseeing i Sixtbilen. Selvom de mange smutture rundt i området kan kaste masser af hyggelige stunder af sig, kan du dog med fordel også overveje at bruge lidt længere tid bag rattet og tage turen over grænsen til Kroatien, hvor der er rig mulighed for at tage promenadeture ned langs kysten eller køre ud på en kulinarisk opdagelsesrejse i en af de mange små badebyer. Mulighederne er mange, og med Sixt Biludlejning Secovlje skal du nok få set og gjort lidt af det hele, så lej en bil i dag!

Altid Sixt, altid gode biler

Billeje i Secovlje gennem Sixtkoncernen er din billet til den biltype, der passer bedst til turens formål. Vi disponerer bl.a. over økonomibiler, stationcars samt terrængående 4x4er fra nogle af verdens mest prominente navne inden for biludlejningsbranchen, ligesom vi altid har øje for, at den enkelte bil lever op til vores høje kvalitetsstandarder for udlejningsbiler. Vores udlejningspriser afspejler på ingen måde den ultrahøje komfort, du får hos Sixtkoncernen. Vi har nemlig valgt nogle konkurrencedygtige udlejningspriser, så både forretningsrejsende, børnefamilier, brudepar samt studiekammeraterne kan være med i kampen om en udlejningsbil i Secovlje. Vi er i øvrigt altid klar til at besvare spørgsmål om vores virksomhed, der har været en velsmurt organisation siden 1912, og i dag ejer vi kontorer i mere end 100 lande.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice