Billeje
Rogaska Slatina
Oversæt
Slovenien // Rogaska Slatina
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Rogaska Slatina: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning Rogaska Slatina er filialen, der står til din disposition i den sydøstlige del af Slovenien. Her, tæt på den kroatiske grænse, venter der dig en sand kulturferie i hjertet af Europa, hvis det da ikke er forretningsrejsen, der har kaldt dig til denne del af Europa. Sixt er klar til at udleje en bil til dig, uanset om du er til forretning eller fornøjelse. Lad os håndtere din billeje i Rogaska Slatina, så du får mere overskud til enten forretningerne, seværdighederne eller samværet med dem omkring dig.

 
 • Rogaska Slatina/Delivery Serv.
  Delivery and Collection
  3250 Rogaska Slatina

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Rogaska Slatina/Delivery Serv.

  Sixt Billeje
  Delivery and Collection
  3250 Rogaska Slatina

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Rogaska Slatina

Billeje i Rogaska Slatina indbyder via den gode beliggenhed til hyggelige dagsture til eksempelvis Kroatiens hovedstad Zagreb, som ligger cirka 70 km mod syd, men dette betyder ikke, at byen ikke selv har noget at byde på, tværtimod. Rogaska Slatina er nemlig en af Sloveniens gamle kurbyer, som i mange år har været berømt for sine naturlige kilder, som man allerede havde fået øjnene op for flere tusinde år, hvor det nuværende Slovenien var en del af Romerriget. I dag er byen for mange slovenere nærmest synonym med rekreation og wellness, og hvis du bare trænger til at koble af i indbydende og naturskønne omgivelser, er biludlejning i Rogaska Slatina det perfekte valg. Der er nemlig mulighed for vandreture i området, slentreture i den hyggelige og velbevarede by samt shoppeture i Sloveniens næststørste by Maribor, som ligger godt 50 km mod nord. Her er der med andre ord lidt af det hele, så lej en bil og få en god bid af oplevelsespakken.

Klar med Sixtbilen, der optimerer køreturen

Sixt er det helt rigtige valg, når det drejer sig om billeje i Rogaska Slatina. På vores centralt beliggende kontor kan vores dygtige og imødekommende personale tilbyde dig en skøn rundrejse ud i attraktive udlejningsbiler til herlige priser. Sortimentet spiller både på økonomibiler, stationcars, terrængående 4x4'er samt sportsvogne og cabrioleter. Det gode er, at Sixt som værende en af verdens største biludlejningspartnere kan tilbyde dig en helstøbt oplevelse, hvorfor Sixtbilen kan kombineres med en række tilvalg, lige fra GPS og autostole til bagageløsninger og ubegrænset kilometertal. Du kan altid rådgive dig med en af Sixts medarbejdere, hvis du er i tvivl om, hvad der skal være en del af din tur. Måske vil du også bare gerne have tips til, hvor du gebærder dig på de slovenske veje. Sixt kan hjælpe dig med alt inden for biludlejning!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice