Billeje
Koper
Oversæt
Slovenien // Koper
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Koper: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil med Sixt Biludlejning i Koper og oplev det slovenske Istrien. Er du til badebysstemning ud mod Adriaterhavet, små hyggelige gader i bykernen og gode udflugtsmuligheder både i Italien og længere mod nord i Slovenien, er Koper det helt rigtige valg. Med billeje i Koper får du den perfekte startpakke, og Sixt bilerne er kendetegnet ved en høj kvalitet og lave priser. Det gør det nemt at træffe valget, når du er på vej til Slovenien og Koper!

 
 • Koper

  Sixt Billeje
  Pristaniska 21
  6000 Koper

  Ma. - Fr.08:00 - 15:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Koper

Koper er en fantastisk hyggelig by med omtrent 25.000 indbyggere, og den ligger blot små 25 km syd for italienske Trieste ud mod Adriaterhavet. De to byer har da også historisk set været tæt forbundne. Koper tilbyder dig et charmerende strandareal og en hyggelig bykerne med strøget Cevljarska og mindre gader med både butikker og restauranter. Byen har også flere museer, der bringer dig tættere på en forståelse af Kopers identitet som kystby. Er du interesseret i endnu mere strandliv, kan du med biludlejning i Koperpassende styre Sixt bilen mod nabobyen Portoroz. En anden mulighed er at tage mod byer som Trieste eller bevæge sig længere sydpå til det kroatiske Istrien med hovedbyen Pula. Der er omtrent 100 km til netop Pula. Vil du gerne blive i Slovenien, så kør f.eks. nordpå mod Bledborgen, Postojnagrotterne eller skisportsstedet Kranjska Gora.

Slovenien er perfekt til en bilferie

Slovenien har mange pragtfulde destinationer, og mange af de attraktive byer ligger ganske tæt på hinanden, hvorfor det bliver nemt at bevæge sig rundt i landet via en udlejningsbil. Samtidig er landskabet varieret med sine bjerglandskaber, grønne vidder og frodige vinmarker, ligesom det er nemt at krydse grænsen til både Østrig, Italien, Kroatien og Ungarn. Hvis du ikke tidligere har haft erfaring med bilferier, er Sixt et godt sted at starte. Vi hjælper dig gerne med at planlægge alle de praktiske detaljer omkring udlejningsbilen, og som et af verdens største biludlejningsselskaber kan du vælge mellem vores mange kontorer i Slovenien og resten af verden. Selve udlejningsprocessen kan færdiggøres ret enkelt via vores hjemmeside eller ved at ringe direkte til os. I processen vælger du frit mellem vores forskellige bilkategorier, der bl.a. kan omfatte økonomibiler, sportsvogne, stationcars, 4x4, cabrioleter og varevogne. Observér, at det ikke er muligt at bestille ud fra ønsket om specifikke modeller. Til gengæld tilbyder Sixt billeje i Koper dig en lang række fordele, såsom ekstraudstyr og services under opholdet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice