Billeje
Celje
Oversæt
Slovenien // Celje
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Celje: Sixt biludlejning online booking

Med valget af Slovenien har du et slaraffenland af interessante destinationer, hvad enten det gælder arbejde eller fritid. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Celje og tag på opdagelse blandt slotte, palæer og statuer, inden turen går til stranden eller vandet, der altid har spillet en vigtig rolle i Celjes historie. Med billeje i Celje kommer du hele vejen rundt i en førsteklasses udlejningsbil. Sixt bilerne kan altid lejes til yderst rimelige priser, så kontakt os gerne allerede i dag.

 
 • Celje

  Sixt Billeje
  Mariborska Cesta 54
  3000 Celje

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Celje

Celje ligger ret centralt i Slovenien og er et perfekt knudepunkt, hvis du f.eks. vælger at udvide bilferien til destinationer som Ljubljana, Maribor, Bled og Postojna. Billeje i Celje bringer dig på tur i Sloveniens tredjestørste by, og her står du snart over for det smukke Celje slot, etableret af en af de mest indflydelsesrige adelsfamilier i Europa. Måske er du endda så heldig at træde direkte ind i en middelalderfestival i området, så du kan drømme dig væk til en svunden tid. Celje er også en skøn oase for dig, der elsker kunst, arkitektur og historie. Nyd synet af de mange palæer, statuer som den af Josip Pelikan eller udnyt din Sixt bil til at tage en smuttur til Sempeter, 12 km fra Celje, så du kan spore den romerske forhistorie. Celje er dog også en sprudlende by, hvor du kan komme helt ned til Savinjafloden, nyde strandarealet eller tage på eventyr med børnene i forlystelsesparkerne. Får du lyst til flere dagsudflugter, så overvej et besøg i Postojnagrotterne, et middelaldervisit på Bledborgen eller tag videre mod hovedstaden Ljubljana, der ligger godt 1 times kørsel fra Celje. Med biludlejning i Celje kan du virkelig udvide din oplevelseshorisont!

Lej din Sixt bil over nettet eller telefonisk

Med kategorier som økonomibiler, sportsvogne, cabrioleter, stationcars, 4x4 og varevogne er der alsidige muligheder for at finde lige netop den udlejningsbil, du søger til opholdet i Celje. Sæt bookingprocessen i gang ved at klikke på det ønskede Sixt kontor og vælg herefter den pågældende bilkategori. Bemærk, at du ikke kan vælge ud fra specifikke modeller, kun kategorier. Hos Sixt forkæler vi dig imidlertid altid med udlejningsbiler af en høj standard og fremragende priser! Hovedparten af vores udlejningsbiler er under 1 år gamle og har kørt under 25.000 km. De kan forsynes med diverse former for ekstraudstyr, såsom GPS navigation. Med Sixt får du udlejningsbilen, der tager dig med på en tryg og spændende rejse!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice