Billeje
Brnik
Oversæt
Slovenien // Brnik
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Brnik: Sixt biludlejning online booking

Vælger du Sixt biludlejning i Brnik, befinder du dig tæt på Ljubljana Lufthavn og den charmerende hovedstad i Slovenien. Herfra har du alle muligheder for at tage på opdagelse i landet, der grænser op til Italien, Ungarn, Østrig og Kroatien. Med valget af Brnik og Ljubljana befinder du dig kort sagt på en destination, der er ideel for en europæisk bilferie. Billeje i Brnik kan bestilles gennem Sixt hjemmeside eller ved at ringe direkte til vores kontor. Så lej en bil allerede i dag.

 
 • Ljubljana Lufthavn
  Zg. Brnik 130 a
  4210 Brnik

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Ljubljana Lufthavn

  Sixt Billeje
  Zg. Brnik 130 a
  4210 Brnik

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Brnik

Brnik i Slovenien er særligt kendt for at være hjemsted for den internationale Ljubljana Lufthavn, der også kendes som Brnik Lufthavn. Herfra har du ca. 26 km ind til Ljubljana, der er en virkelig charmerende hovedstad, og mange sammenligner den med en anden europæisk hovedstad, nemlig Prag. Byen præges af arkitekten Plecnik, der har stået for mange af bygningsværkerne i hovedstaden. Et klassisk eksempel er den tregrenede bro. Du kan også passende besøge Ljubljanas slot, kunstmuseerne, kirkerne samt de trendy butikker og restauranter. Med billeje i Brnik kan du også nemt køre direkte til Postojna. Her finder du de berømte drypstenshuler, hvor du sætter dig op i toget, der fører dig langt ind i de kilometerlange gange. Efterfølgende kan du besøge det nærliggende slot. Når du er i Brnik, er du også kun få kilometer fra en anden topdestination, Bled. Her får du både middelalderborg, en smuk sø og et helt fantastisk bjerglandskab. Med disse mange udflugtsmål er det blot om at tage fat på eventyret, så snart du lander i Brnik.

Sixt Biludlejning, en af de største i branchen

Sixt Biludlejning er kendt vidt og bredt, idet vi har etableret kontorer over hele verden, ikke mindst på nogle af Sloveniens mest attraktive destinationer. Biludlejning i Brnik giver dig en fantastisk pakke med udlejningsbiler i en topklasse samt muligheden for at vælge mellem kategorier som økonomibiler, stationcars, cabrioleter, sportsvogne og varevogne, der hver især kan udstyres med det ønskede ekstraudstyr. Dette kunne bl.a. omfatte GPS navigation og autostole. Har du særlige behov til din europæiske bilferie, er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os. Her er vi også klar til at informere dig nærmere om de specifikke færdselsregler i Slovenien. Vær f.eks. opmærksom på, at der skal betales vejafgifter på motorvejene, ligesom bøder kan opkræves på stedet, og at der er en promillegrænse på 0 for unge chauffører under 21 år.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice