Billeje
Poprad
Oversæt
Slovakiet // Poprad
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Poprad: Sixt biludlejning online booking

Er du på vej mod Polen, kan du passende kigge forbi vores filial Sixt Biludlejning Poprad. Her kan du nemlig glæde dig til glimrende kvalitetsbiler til fornuftige priser, så hvorfor ikke udnytte den fleksibilitet og frihed, der følger med en udlejningsbil fra Sixt, når du skal i gang med at udforske et af Slovakiets mest spændende områder? Poprad har en flot og velbevaret arkitektur, hyggelig bykerne samt flotte naturoplevelser lige udenfor byen. Sixt Biludlejning Poprad er klar til at hjælpe med transporten, hvad enten du skal bruge bilen én dag eller adskillige uger.

 
 • Poprad-Tatry Lufthavn

  Sixt Billeje
  Na letisko 100
  058 01 Poprad

  Ma. - Fr.09:00 - 15:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Poprad

Poprad byder på noget for enhver, bl.a. hvis du søger en aktiv ferie, enten for dig selv eller sammen med det øvrige rejseselskab. Tag bilen og udforsk den gamle hyggelige by med dens små souvenirbutikker og restauranter, og trænger du til lidt sjov og afslapning, ligger Aqua Park Poprad blot1km fra centrum. Det bjergrige område nord for byen byder på gode vandremuligheder, ligesom du har chance for at besøge Zakopane i det sydlige Polen. Her, kun 80 km væk, finder du et af Europas bedste skisportssteder, og selvom turen til Poprad ikke er en egentlig skiferie, er der således mulighed for at krydre vinterferien med en tur på pisterne, når du vælger billeje hos Sixt i Poprad. Sommer eller vinter, vi har altid en transportløsning, så du kan få mest muligt ud af dit ophold.

Kvalitet koster ikke ekstra hos Sixt

Sixt er det helt rigtige valg, når du har besluttet dig for billeje i Poprad. Vi er et af branchens stærkeste navne, og når du vælger os, kan du være sikker på at få en absolut kvalitetsbil til en yderst fornuftig pris samt en altid god kundeoplevelse. På vores kontor i byens lufthavn består sortimentet af alt lige fra stationcars til 4x4'eren samt sportsvogne og cabrioleter. Derudover er vi selvfølgelig altid klar til at udarbejde en ekstra smart løsning til dig, der står og har brug for ekstraudstyr til turen. Hos Sixt Biludlejning i Poprad kan du få din udlejningsbil, præcis som du vil have den, så lej en bil her og nu. Billeje i Poprad kan bestilles direkte på hjemmesiden, ligesom vi også meget gerne tager imod bestillinger via telefon. Her har du som altid mulighed for at få besvaret spørgsmål. Er det i sidste øjeblik, kan du altid kigge forbi vores kontor og bestille direkte på stedet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice