Billeje i Slovakiet

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Slovakiet

Oplev Slovakiet

Sixt Biludlejning i Slovakiet

Sixt Biludlejning i Slovakiet

Lej en bil hos Sixt i dag og afhent den, når du ankommer til Sixt Biludlejning i Slovakiet. Hos Sixt tilbyder vi dig førsteklasses udlejningsbiler og fremragende ekstraudstyr, og altsammen til favorable priser. Vi står altid klar til at hjælpe dig med din billeje i dejlige Slovakiet, så du kan fokusere på at nyde ferien eller forretningsrejsen. Lyder det som noget for dig? Så lej din drømmebil i dag og se frem mod en rejse med masser af frihed på landevejene.Det lille charmerende land Slovakiet byder på smuk natur, venlige mennesker og mange historiske og kulturelle oplevelser. Det er nemt at komme rundt med en udlejningsbil, men husk, at det ikke er tilladt at tale i håndholdt mobiltelefon, mens du kører. Hvis du udgår fra den livlige hovedstad Bratislava, bør du nyde at slentre rundt i byens hyggelige gamle bydel og besøge det smukke slot Devín, omgivet af fantastisk natur. Slovakiet byder desuden på dejlige naturområder med alt fra bjerge og kløfter til søer og skove. Du kan vende bilen mod Malá Fatra nationalpark i den nordlige del af landet for at opleve en af landets over 400 underjordiske grotter. Landet har desuden mange smukke borge og slotte fordelt rundt i landet og utallige varme kilder og mineralkilder, som er perfekt til rekreation.
Sådan bestiller du biludlejning i Slovakiet

Sådan bestiller du biludlejning i Slovakiet

Det er utrolig nemt at bestille en Sixt lejebil på vores hjemmeside eller ved at ringe til vores team. Tag blot stilling til, hvilken bilkategori du foretrækker, om du ønsker ekstraudstyr af nogen form, f.eks. GPS navigation eller autostol, og hvilke ekstra services du ønsker med i udlejningspakken. Vores mål er, at du skal føle dig tryg og tilfreds med billeje i Slovakiet og dermed kan nyde opholdet. En Sixt lejebil giver dig en enorm fleksibilitet på rejsen til at køre lige derhen, hvor du vil, og når du vil. At du desuden kan gøre det i en komfortabel kvalitetsbil, som du lejer til en favorabel pris, er jo bare et ekstra plus. Du er velkommen til at kontakte vores hjælpsomme Sixt medarbejdere for nærmereinformation.
Show more
Godt at vide når du lejer i Slovakiet
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Slovakiet?
For at leje bil hos SIXT i Slovakiet skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Slovakiet.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Slovakiet?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 95 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
Aflevering af køretøj
(4,9)

FAQs om lejemål i Slovakiet

Kan jeg booke et langtidslejemål i Slovakiet?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Slovakiet?

Udforsk vores biludlejningslokationer Slovakiet

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Slovakiet

Vis mere