Billeje i Kosice

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Kosice

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Kosice Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Kosice

Sixt Biludlejning i Kosice

Sixt Biludlejning i Kosice

Sixt Biludlejning Kosice bringer dig over til det østlige Slovakiet. Landets næststørste by er klar med masser af oplevelser, og uanset om det er kunsten, kulturen, naturoplevelserne eller måske sightseeing, der lokker, skal du nok blive glad for, at udlejningsbilen kommer med på turen. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Kosice præges opholdet med stor sandsynlighed af spontanitet og sjov, når du tager ud på spændende dagsudflugter. Billeje i Kosice giver desuden mulighed for at få set lidt af hvert, her er det nemlig muligt at besøge fire lande på én dag! Lej en bil hos os allerede i dag.Kosice er en kulturelskers drøm i en del af det Europa, som de fleste rejsende stadig har til gode at opleve. Den gamle bydel er utroligt velbevaret, hvad de mange UNESCO listede bygninger også vidner om, og vil du på opdagelse her, må du selvfølgelig ikke snyde dig selv for et besøg i Skt. Elisabeth katedralen, som er Slovakiets største. Derudover er det også særligt interessant at besøge resterne af byens gamle fort fra det 16. århundrede, hvoraf en af delene, nemlig Bødlens Bastion, i dag er et museum. Får du lyst til at komme ud af byen og opleve naturen, er det bare at tage Sixtbilen ned til den ungarske grænse godt 30 km mod syd, hvor du kan nyde den smukke naturpark Zempléni. Har du mod på lidt længere tid bag rattet, er der knap 100 km til Ukraine og godt 150 km til Polen mod nord, og med Sixt Biludlejning Kosice er der således rig mulighed for at lege globetrotter under opholdet!
Altid et godt udvalg hos Sixt

Altid et godt udvalg hos Sixt

Billeje i Kosice er yderst tilgængeligt med Sixt. Du kan bl.a. besøge Sixt i byens lufthavn, så du kan komme ind i bilen, så snart du ankommer. Det gode udvalg af førsteklasses biler, som du måske allerede kender fra vores andre Sixtkontorer, finder du selvfølgelig også her på destinationen. Personbiler, stationcars samt terrængående 4x4'er er alle en del af pakken, og derudover har du selvfølgelig også mulighed for at opgradere din udlejningsbil køretøj med en række tilvalg for at gøre turen endnu mere bekvem. Lad Sixt i Kosice står for transporten, når du besøger Slovakiet. Forhåndsreservér din Sixtbil på vores hjemmeside allerede i dag! En anden løsning er at ringe direkte til en af vores medarbejder, så du kan få en grundigere introduktion inden den endelige bestilling.
Show more
Godt at vide når du lejer i Kosice
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kosice?
For at leje bil hos SIXT i Kosice skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kosice.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kosice?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kosice. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Kosice
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kosice?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kosice?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kosice?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Kosice

Vis mere