Billeje
Kosice
Oversæt
Slovakiet // Kosice
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kosice: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning Kosice bringer dig over til det østlige Slovakiet. Landets næststørste by er klar med masser af oplevelser, og uanset om det er kunsten, kulturen, naturoplevelserne eller måske sightseeing, der lokker, skal du nok blive glad for, at udlejningsbilen kommer med på turen. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Kosice præges opholdet med stor sandsynlighed af spontanitet og sjov, når du tager ud på spændende dagsudflugter. Billeje i Kosice giver desuden mulighed for at få set lidt af hvert, her er det nemlig muligt at besøge fire lande på én dag! Lej en bil hos os allerede i dag.

 
 • Kosice Lufthavn

  Sixt Billeje
  Letisko-Barca
  041 75 Kosice

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Kosice

Kosice er en kulturelskers drøm i en del af det Europa, som de fleste rejsende stadig har til gode at opleve. Den gamle bydel er utroligt velbevaret, hvad de mange UNESCO listede bygninger også vidner om, og vil du på opdagelse her, må du selvfølgelig ikke snyde dig selv for et besøg i Skt. Elisabeth katedralen, som er Slovakiets største. Derudover er det også særligt interessant at besøge resterne af byens gamle fort fra det 16. århundrede, hvoraf en af delene, nemlig Bødlens Bastion, i dag er et museum. Får du lyst til at komme ud af byen og opleve naturen, er det bare at tage Sixtbilen ned til den ungarske grænse godt 30 km mod syd, hvor du kan nyde den smukke naturpark Zempléni. Har du mod på lidt længere tid bag rattet, er der knap 100 km til Ukraine og godt 150 km til Polen mod nord, og med Sixt Biludlejning Kosice er der således rig mulighed for at lege globetrotter under opholdet!

Altid et godt udvalg hos Sixt

Billeje i Kosice er yderst tilgængeligt med Sixt. Du kan bl.a. besøge Sixt i byens lufthavn, så du kan komme ind i bilen, så snart du ankommer. Det gode udvalg af førsteklasses biler, som du måske allerede kender fra vores andre Sixtkontorer, finder du selvfølgelig også her på destinationen. Personbiler, stationcars samt terrængående 4x4'er er alle en del af pakken, og derudover har du selvfølgelig også mulighed for at opgradere din udlejningsbil køretøj med en række tilvalg for at gøre turen endnu mere bekvem. Lad Sixt i Kosice står for transporten, når du besøger Slovakiet. Forhåndsreservér din Sixtbil på vores hjemmeside allerede i dag! En anden løsning er at ringe direkte til en af vores medarbejder, så du kan få en grundigere introduktion inden den endelige bestilling.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice