Billeje
Bratislava
Oversæt
Slovakiet // Bratislava
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bratislava: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Bratislava, en af Europas gamle kulturbyer. Lej en bil hos os allerede i dag og bliv rustet til at tage hul på flere dages rejse blandt de mange seværdigheder, der kendetegner Slovakiets hovedstad. Billeje i Bratislava er også et fremragende valg til dig, der er blevet træt af de evindelige busbilletter og køreplaner. Få råderum over din egen udlejningsbil for den givne rejseperiode og tag hul på rejsefriheden. Ring eller skriv til os, så du kan booke din billeje i Bratislava her og nu, inden rejsen for alvor tager sin begyndelse.

 
 • Bratislava Lufthavn
  Letisko M. R. Stefanika
  823 11 Bratislava

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Bratislava/Aston Hotel
  Bajkalska 22
  821 09 Bratislava

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Bratislava Lufthavn

  Sixt Billeje
  Letisko M. R. Stefanika
  823 11 Bratislava

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Bratislava/Aston Hotel

  Sixt Billeje
  Bajkalska 22
  821 09 Bratislava

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Bratislava

Den smukke gamle by ved Donaufloden har med sin beliggenhed lige ved Østrig og Ungarn været præget af en række forskellige kulturer gennem århundrederne, og det har naturligvis sat sit store præg på Bratislava. Her mikses den slovakiske kultur med østrigske og ungarske påvirkninger, og resultatet er en sand multikulturel by i Europas hjerte. Med en udlejningsbil fra Sixt er du mere end klar til at udforske Bratislava, og du kommer nemt omkring til nogle af byens store attraktioner som eksempelvis Bratislava Slot og den gotiske Skt. Martins Katedral. Katedralen befinder sig i øvrigt i periferien af den gamle bydel, og her venter der også spændende oplevelser. Denne del af byen er verdensberømt for sine velbevarede huse, og interesserer du dig for arkitektur eller historie, må du ikke snyde dig selv for denne del af byen. Slovakiets hovedstad ligger meget tæt på en anden hovedstad, nemlig Wien. De to byer ligger faktisk kun ca. 60 kilometer fra hinanden, og dermed egner Bratislava sig også fremragende som udgangspunkt for dagsudflugter til Østrig eller Ungarn. Sæt dig ganske enkelt bag rettet i din Sixtbil og tag turen gennem tre forskellige lande på en dag!

Det rigtige valg til en perfekt tur

Uanset om du vil udforske selve Bratislava eller bruge byen som et udgangspunkt for dagsture i Østrig, Ungarn eller Tjekkiet, har vi helt sikkert en udlejningsbil, der passer til dine behov. Vi kan således tilbyde både almindelige personbiler og stationcars samt terrængående 4x4. På vores kontor i lufthavnen tilbyder vi desuden også sportsvogne og cabrioleter, der passer perfekt til de varme sommermåneder. Ring eller skriv til os allerede i dag, og så sørger vi for at finde den helt rigtige bil til din drømmeferie. Sixt Biludlejning i Bratislava er dit trumfkort, når du vil have frihed til at opleve mere.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice