Billeje
Philipsburg
Oversæt
Sint Maarten // Philipsburg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Philipsburg: Sixt biludlejning online booking

Tag på en uforglemmelig rejse rundt på vidunderlige Sint Maarten, også kaldet Saint Martin, i en komfortabel kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning i Philipsburg. Lad din næste ferie gå til magiske Sint Maarten i det nordøstlige Caribien, hvis du leder efter paradisstrande, afslapning og eventyr. Sixts kontor er placeret i Philipsburg, som du finder på den sydlige del af øen. Sint Maarten er opdelt i to dele, hvor den nordlige tilhører Frankrig, mens den sydlige del er hollandsk. Den lille ø er forholdsvis nem at overskue med en moderne og stilfuld Sixtbil, som desuden giver dig friheden til at tage på opdagelse, når du har allermest lyst til det. Kursen er sat mod denne caribiske paradisø!

 
 • St Maarten Lennujaam Juliana
  Airport Road No. 48
  . Simpson Bay

  Ma. - Sø.08:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • St Maarten Lennujaam Juliana

  Sixt Billeje
  Airport Road No. 48
  . Simpson Bay

  Ma. - Sø.08:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Philipsburg

Med billeje i Philipsburg får du mest muligt ud af din tid på den dejlige ø. Kør blandt de fantastiske hvide sandstrande, der hver især har sine egne kendetegn. Styr f.eks. Sixtbilen mod Dawn Beach, hvis du leder efter fantastisk snorkling, kør til smukke Great Bay Beach, hvis du samtidig vil have nærhed til butikker og restauranter, eller vend snuden mod Little Bay Beach for roligt vand og en afslappet atmosfære. Du finder også fantastiske dykkermuligheder rundt omkring på øen eller hvad med tilbringe en dag med familien i Sint Maarten Zoo, som rent faktisk er den største zoologiske have i hele Caribien. Hvis du leder efter underholdning, kan bilen fra Sixt Biludlejning i Philipsburg tage dig til Casino Royale, eller du kan tage dig til nogle af øens mange fantastiske butikker for at udnytte den toldfri handel. Der er uanede muligheder for sjov og afslapning på Sint Maarten, når du lejer bilen ved Sixtafdelingen i Philipsburg.

Skab anderledes rejseoplevelser med Sixt

Gør rejsen rundt på betagende Sint Maarten mere behagelig med din billeje ved Sixtkontoret i Philipsburg. Sixtteamet kan tilbyde dig attraktive kvalitetskøretøjer inden for en række forskellige kategorier, såsom økonomibiler, luksus sportsvogne, stationcars og 4x4%u2019er. Vær opmærksom på, at Sixt kun kan garantere dig den valgte bilkategori og ikke en specifik bilmodel. Alle vores køretøjer udskiftes dog jævnligt ved Sixt Biludlejning i Philipsburg, så du kan være sikker på at køre i en moderne og velholdt model. Hvis du vil opgradere bestillingen, kan du gøre dette med Sixts mange tilbud på tilbehør og tjenester. Valgfrit ekstraudstyr inkluderer bl.a. GPS navigation, autostole samt dækning af flere førere under opholdet. Sixt glæder sig til at gøre din rejse afslappet og mindeværdig.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice