Billeje i Sint Maarten

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Sint Maarten

Mest populære i Sint Maarten

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved St Maarten Lennujaam Juliana der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Sint Maarten

Sixt Biludlejning på Saint Martin

Sixt Biludlejning på Saint Martin

Lej en bil hos Sixt Biludlejning på Saint Martin og nyd den caribiske ø fra førersædet i en kvalitetsbil, der kan lejes til favorable priser hos vores forskellige Sixtkontorer. Du kan f.eks. vælge vores biludlejning i Saint Martins lufthavn eller i Philipsburg. Når du først har valgt mellem vores forskellige kontorer, er det tid til at afgøre, inden for hvilken kategori du vil finde din lejebil. Måske er drømmen en terrængående 4x4, en praktisk stationcar eller en mere smart citybil med plads til at få vind i håret samt plads på bagsædet til alle de gode køb på de lokale markeder. Med Sixt billeje på Saint Martin har du under alle omstændigheder friheden til at vælge din egen bil, dit eget tempo og ikke mindst din helt egen rute rundt på øen.Når du vælger biludlejning med Sixt, satser du på den pålidelige leverandør, der har været i branchen siden 1912, og som i dag er kendt som en af verdens største leverandører af udlejningsbiler. Der er en vis charme i at køre rundt på en ø, da du oplever den særlige stemning i såvel de små landsbyer som i de større byer, og hvorfor kun binde dig til ét sted? Når du vælger billeje på Saint Martin, er vejen aldrig lang til nye oplevelser, og vi forsyner dig udelukkende med klassebiler, der holder kadencen. Du betaler dog ikke ekstra for kvalitet hos Sixt. Hav øje for, at Saint Martin har en regntid, hvor vejene kan være svært fremkommelige. Men derudover svarer færdselsreglerne stort set til de europæiske regler. Trafikken kan typisk godt være ret slem mellem kl. 16.00 og 19.00, så måske er det i dette særlige tidsrum, at du skal parkere bilen, tage en lille dukkert og nyde en god middag på en af restauranterne.SaintMartin, øen der har det heleSaint Martin er Caribien, når det er bedst, da pakken både byder på strande, luksusliv, natteliv samt tropiske strande. Tag en dukkert i det lyseblå hav, nyd en cocktail under en palme og slå dig løs blandt de mange fornøjelser.  Som på mange andre tropiske destinationer er økoturismen kommet til Caribien. Tag med på ture og se udstillinger om det sarte dyreliv og planteliv, og ikke mindst livet i havet. Kør herefter videre i din udlejningsbil til Loterie Farm, hvor du stadig i luksuriøse omgivelser kan suge til dig af viden om livet i Caribien. Øen er opdelt i en hollandsk del og en fransk del. Kør f.eks. til den franske hovedstad, Marigot og gør dine indkøb på det lokale marked eller slå en handel af i de skønne butikker i det toldfrie område. Lejer du din bil i Philipsburg, kan du komme rundt til de historiske seværdigheder fra den hollandske kolonitid. Fortidens økonomiske eventyr fra sukkerørshandelen skabte disse særegne arkitektoniske perler. Man byggede også Fort Amsterdam,samtidig med at englænderne rejste Fort Willem I. Med biludlejning i Saint Martin kan du nå at se hele øen, og der er en god chance for, at du falder for dens charme undervejs.
Show more
Godt at vide når du lejer i Sint Maarten
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Sint Maarten?
For at leje bil hos SIXT i Sint Maarten skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Sint Maarten.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Sint Maarten?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 363 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,9)

FAQs om lejemål i Sint Maarten

Kan jeg booke et langtidslejemål i Sint Maarten?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Sint Maarten?

Udforsk vores biludlejningslokationer Sint Maarten

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Sint Maarten

Vis mere