Billeje
Singapore
Oversæt
Singapore
Ændre personlige oplysninger

Billeje Singapore: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Singapore. Her ankommer du til sydspidsen af den berømte Malaccahalvø, og stræder som Johor og Singaporestrædet er med til adskille Singapore fra nabolandene Malaysia og Indonesien. Du er kort sagt på vej mod Østen, og med billeje i Singapore har du en oplagt mulighed for at gå på jagt blandt alle de hemmelige skatte, som landet tilbyder dig. Sixt er det rette valg for dig, der søger en ukompliceret biludlejning i Singapore, og hvor den høje kvalitet matches af favorable priser og et dedikeret kundeserviceteam. Find os f.eks. i Singapores lufthavn eller på centrale steder rundt om på øen. Har billeje i Singapore din interesse, kan der bookes allerede i dag, enten via hjemmesiden eller telefonen.

Sixt Biludlejning i Singapore

Når du skal et smut til Singapore, skal du være opmærksom på, at der er venstrekørsel. Det kræver måske lidt omstilling fra din side, men ellers ligner mange af køreforholdene dem, du allerede kender fra de danske veje. Det er f.eks. forbudt at køre, mens man taler i mobiltelefon, ligesom alle skal være spændt fast i sikkerhedsselen. Man kører endvidere med lygterne tændt fra 7 aften til 7 morgen.

Steder, du kan nyde i Singapore

Når du kommer fra lufthavnen eller dit hotel i din Sixt udlejningsbil, kan du lægge vejen forbi Marina Bay Sands, der er et moderne arkitektonisk kompleks med luksushoteller, broer, søer, ligesom du kan tage elevatoren til Skypark, hvorfra du får et overblik over hele byen. Du finder også her Helix Bridge, der er udformet som et DNAmolekyle. Du kan få stor glæde af din Sixt udlejningsbil i dette særlige område, da der er utallige seværdigheder, såsom botanisk have, den verdenskendte zoo, museer samt Fort Canning Park. Singapore er også kendt for sit Red Dot Design Museum og Science Centre Singapore.Hvis du har brug for at slappe af, kan du sætte kursen mod Sentosa Island og nyde strandeneog havet. Eller du kan opleve verdenskulturen i Little India og Arab Street og ikke mindst Chinatown, der har markeder og restauranter med velsmagende orientalsk mad. Her finder du også Chinese Heritage Centre og adskillige templer à la Temple of 1000 lights og Yueh Hai Ching, der blot er et af mange kinesiske templer i byen. Her får du kort sagt hele Fjernøsten serveret på et sølvfad, hvorfor billeje i Singapore er en fremragende idé, når du har mod på at stille din eventyrlyst.

 

 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice