Billeje
Seychellen
Oversæt
Seychellen
Ændre personlige oplysninger

Billeje Seychellen: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning på Seychellerne og nyd havet og vinden i Det Indiske Ocean. Vælg f.eks. Sixt biludlejning i Seychellernes lufthavn Mahe på Victoria Island, i de forskellige ferieresorts eller på den næststørste ø, Praslin. Med billeje på Seychellerne gennem Sixt har du udløst billet til en kvalitetsbil, der er toptunet til at kunne håndtere såvel terrænet som klimaet i det ganske varierede landskab. Er du klar på en bilferie med udsigt til Det Indiske Ocean, så lej din bil via vores hjemmeside eller direkte over telefonen, hvor du kan få en god snak med vores medarbejdere.

Sixt Biludlejning på Seychellerne

Det giver rigtig god mening at vælge Sixt Biludlejning på Seychellerne, idet vores virksomhed er en af de førende aktører inden for udlejning af biler. Pt. er vi oppe på 4000 kontorer i mere end 100 lande, hvilket siger lidt om den globale succes, som Sixt har oplevet gennem de mange årtier i branchen. Når du booker din kvalitetsbil hos os, sørger vi for, at du får en attraktiv lejekontrakt med stor gennemskuelighed. Vi sikrer os endvidere, at du er godt rustet til turen. Vær opmærksom på Seychellernes regntid, hvor vejene kan være svært fremkommelige. Men derudover svarer færdselsreglerne stort set til de europæiske, hvor du bør køre med god afstand, huske på den reglementerede lygteføring, ligesom der er forbud mod mobiltelefonsamtaler under kørslen. De to øer har hver især kun en større vej rundt om hele Seychellerne, så det er nemt at køre rundt langs dennerute.

Sæt kursen mod Seychellerne

Seychellerne er en øgruppe i Det Indiske Ocean, der består af klipper med regnskov, ligesom kysterne udgøres af klipper med bugter præget af de tropiske sandstrande og palmer. Og det er netop her, du kører fra sted til sted i din Sixt bil, hvor du bliver vidne til noget af verdens fineste natur. Det er ligeledes her,at du kan gå langs havet og nyde naturen, opleve de små havnebyer samt de luksuriøse hoteller med den bedste forplejning. Du kan også benytte din billeje på Seychellernetil at nå markedet i byen Victoria. Her finder du frisk frugt, lækre fisk, krydderier og meget andet godt,som du kan nyde under dit ophold. Tager du udlejningsbilen videre til havnen, kan du opleve det lokale fiskeri eller processen med at læsse kokosnødder, vaniljesamt krydderier og guano (gødning). Krydderierne kommer eksempelvis fra le Jardin du Roi Spice Garden, som du kan besøge. Den botaniske have er ligeledes et besøg værd.Er du til mere natur, tager du blot udlejningsbilen videre til Morne National Park, en tropisk regnskov. På stranden kan du være heldig at opleve de store havskildpadder, som øerne er så kendte for. Med din Sixt udlejningsbil kommer du helt tæt på disse truede arter. På øen Praslin kan du ikke køre langt, men det er alligevel bekvemt at have en bil til rådighed. Her finder du strandene, du nærmest kun har kunnet drømme om. Midten af øen er henlagt som nationalpark, igen med et væld af fugle og blomster, og igen med små hyggelige hoteller, hvor du kan nyde de lokale velsmagende retter og solen på stranden, med udkig til Det Indiske Ocean. Book din biludlejning på Seychellerne allerede i dag.

 

 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice