Billeje i Seychellerne Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Seychellerne Lufthavn filial

Adresse

International Airport, Mahe, Seychellen
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
06:00 - 00:00

Vores services ved Seychellerne Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Book udlejningsbilen til din ferie eller forretningsrejse på Seychellerne og afhent den, når du ankommer til filialen Sixt Biludlejning i Seychellerne Lufthavn (SEZ). Landets eneste internationale lufthavn er beliggende på den største ø Mahe og tæt på Victoria, som er Seychellernes hovedstad. Med et ophold på Seychellerne er du på vej mod smukke sandstrande, skøn natur og et behageligt klima. Bestil bilen online eller telefonisk hos Sixt og gør dig klar til en rejse rundt i paradislandskabet.
Vejen er banet til de høje bjerge

Vejen er banet til de høje bjerge

At køre rundt i en Sixt bil under opholdet på Seychellerne er en omkostningseffektiv måde at nå seværdighederne, inkl.de dejlige strandarealer. Du slipper for at skulle være afhængig af taxier eller busser og kører ud på eventyr, når det passer dig. En udlejningsbil fraSixt Biludlejning i Seychellerne Lufthavn giver dig således en ekstra nem adgang til Mahes betagende natur, høje bjerge samt eksotisk flora og fauna. Styr f.eks. Sixt bilen mod de naturskønne, hvide sandstrande med klart vand i Beau Vallon, som kun ligger en kort køretur fra Victoria. Du kan desuden bruge din billeje i Seychellerne Lufthavn til at køre ned til Victorias dejlige havn, besøge reservatet Cousin Island eller tage til Eden Island for dagen med aktiviteter som dykning.
Lej en bil hos Sixt her og nu

Lej en bil hos Sixt her og nu

Sixt Biludlejning i Seychellerne Lufthavn giver dig et stort udvalg af kvalitetsbiler at vælge imellem til din bilrejse. Sammenlign funktioner og priser og bestil den type køretøj, der lever op til dine krav og behov. Sixt afdelingen i Seychellerne Lufthavn tilbyder bl.a. komfortable og moderne stationcars, økonomibiler og 4x4. Vælg også ekstraudstyr som bilsæder til børn, GPS navigation, fuld kaskobeskyttelse, ubegrænset kilometertal og meget andet. Med billeje i Seychellerne Lufthavn kan du desuden nydeen 24 timers service, hvad angår afhentning og returnering.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Seychellerne Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Seychellerne Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Seychellerne Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Seychellerne Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Seychellerne Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 1 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Seychellerne Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Seychellerne Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?