Billeje
Novi Sad
Oversæt
Serbien // Novi Sad
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Novi Sad: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Novi Sad. Når du vælger at lægge vejen forbi vores kontor i Serbiens næststørste by, vælger du samtidig et ophold med masser af frihed til at opleve og udforske på egen hånd. Novi Sad ligger ved smukke Donau og er en sand perle for kulturinteresserede rejsende. Byen blev officielt grundlagt i 1600tallet, men byen kan spore sine rødder meget længere tilbage, faktisk helt tilbage tilRomerriget. Har du lyst til at tilføje billeje i Novi Sad på rejseplanen, så tag kontakt til os. Så sørger vi for en transport, der bringer dig et smut tilbage til fortidens historiske perler.

 
 • Novi Sad/Hotel Park
  Novosadskog sajma 35
  21000 Novi Sad

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Novi Sad/Hotel Sheraton
  Polgar Andrasa 1
  21000 Novi Sad

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Novi Sad/Hotel Park

  Sixt Billeje
  Novosadskog sajma 35
  21000 Novi Sad

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 14:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Novi Sad/Hotel Sheraton

  Sixt Billeje
  Polgar Andrasa 1
  21000 Novi Sad

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 14:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Novi Sad

Novi Sad er en by med en stærk kulturel tradition, faktisk så stærk, at den i 1800tallet fik tilnavnet Serbiens Athen. Dette er noget, man stadig mærker, når man kører rundt i byen. Her finder du både jazz og litteraturfestivaler, og på byens museer à la det flotte Vojvodina Museum, har du rig mulighed for at lære mere om både Novi Sads og Serbiens historiske højdepunkter. Hvis du netop interesserer dig for historie, må du heller ikke snyde dig selv for et besøg på det berømte Petrovaradin. Den gamle fæstning, der stadig dominerer bybilledet. Eller hvad med en smuttur til den charmerende gamle bydel Stari Grad med dens små cafeer og forretninger? Selvom Novi Sad byder på masser af kultur og historie, har du dog også gode chancer for at komme ud i naturen og slappe af. Sæt dig bare bag rattet i din Sixtbil og tag turen ud til den flotte nationalpark Gora, hvor du i sommerhalvåret har muligheden for at bade i søen Ledinci. Billeje i Novi Sad byder på den perfekte blanding af historie, kultur og afslapning, og vi sørger selvfølgelig for, at du kan opleve alle tre!

Med Sixt får du det hele med i pakken

Hos Sixt Biludlejning i Novi Sad bliver du altid mødt af vores venlige og servicemindede personale, der står klar til at vejlede dig om både biltyper og ekstraudstyr. Hos os kan du leje både almindelige personbiler og stationcars, hvor der er plads til hele familien og meget bagage. Alle vores biler er topmoderne og kommer fra de bedste producenter.Har du brug for ekstraudstyr, klarer vi selvfølgelig også det på kontoret eller via forhåndsreservationen. Lad os sørge for transporten, så du kan koncentrere dig om at samle ferieminder.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice