Billeje
Nis
Oversæt
Serbien // Nis
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Nis: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Nis, Serbiens tredjestørste by, og samtidig en af verdens ældste byer. Hvis du interesserer dig for europæisk historie, er du kommet til det helt rigtige sted. Med Sixt billeje i Nis får du tildelt en moderne bil, så du kan komme rundt på egen hånd og opleve og udforske byens mange tilbud i dit eget tempo. Vi bestræber os altid på, at det at leje en bil hos os skal være så nemt og enkelt som muligt. Et af vores Sixtkontorer er lige ved lufthavnen, hvorfor eventyret kan tage sin begyndelse, så snart du lander. Billeje i Nis er en særdeles prisvenlig investering.

 
 • Nis Lufthavn

  Sixt Billeje
  Vazduhoplovaca 24
  18000 Nis

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Nis

At gå på opdagelse i Nis er lidt som at gå på opdagelse i fortiden. Byen blev grundlagt i 279 f.Kr., og i 75 f.Kr. var den en af mange byer, der blev erobret af romerske tropper. Det er dog især forbindelsen til Romerriget, som Nis huskes for i dag. Her fødtes nemlig Konstantin den Store, den første kristne romerske kejser og grundlægger af Konstantinopel, i dag bedre kendt som Istanbul. I Nis finder man desuden en af Serbiens ældste kirker fra det 4. århundrede. Byens lange historie bærer præg af både byzantinsk og ottomansk herredømme, og her er der rig mulighed for at opleve spor af de forskellige kulturer og tidsperioder. Hop ind i din udlejningsbil og tag mod den arkæologiske udgravning Mediana, hvor du kan se resterne af en romersk villa.Du kan også se byens gamle fort, der blev bygget af tyrkiske tropper i begyndelsen af 1700tallet. Nis er en moderne by, hvor du kan opleve fortiden helt tæt på, og hos Sixt Biludlejning i Nis står vi selvfølgelig klar med en transportløsning, der sikrer, at du kan opleve byens farverige historie.

Mærk historiens vingesus med Sixt

For mange rejsende er Sixt Biludlejning et naturligt stop på turen. Hos os kan du altid være sikker på at leje en moderne, nysynet kvalitetsbil til en fordelagtig pris, og vi vejleder dig gerne, så du finder den løsning, der passer bedst til dine behov. Vi kan tilbyde dig både almindelige personbiler, stationcars samt terrængående 4x4 med ekstraudstyr à la GPS. Forhåndsreservér din bil online eller telefonisk og læg vejen forbi, når du ankommer. Vi sørger herefter for, at du får mulighed for at mærke historiens vingesus uden afbrydelser, og uden at skulle tænke på billetter og køreplaner.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice