Billeje
Dakar
Oversæt
Senegal // Dakar
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Dakar: Sixt biludlejning online booking

Lad det spændende Afrikaeventyr starte ved Sixt Biludlejning i Dakar! Det spændende land Senegal byder på utallige uforglemmelige oplevelser, og når du lejer en Sixtbil i hovedstaden Dakar, kan du direkte til mange af landets højdepunkter. Dakar er beliggende i den vestlige del af landet, og herfra kan du køre til dejlige strande, betagende natur eller udforske landets kultur og historie lidt nærmere. Tag af sted i udlejningsbilen fra Sixtkontoret og få fuld fleksibilitet undervejs. Sixtteamet venter på din bestilling, så grib telefonen eller book yndlingsbilen via Sixts hjemmeside.

 
 • Dakar-Blaise Diagne Intl AP
  Accès Aéroport
  . Diass

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Dakar
  37 Cité CPI VDN
  14500 Dakar

  Ma. - Fr.08:30 - 18:00
  Lø.09:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Dakar-Blaise Diagne Intl AP

  Sixt Billeje
  Accès Aéroport
  . Diass

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Dakar

  Sixt Billeje
  37 Cité CPI VDN
  14500 Dakar

  Ma. - Fr.08:30 - 18:00
  Lø.09:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Dakar

Med en udlejningsbil fra Sixt kan du frit tage omkring storbyen og dejlige Senegal i dit eget tempo. I livlige Dakar bør du besøge den smukke katedral, opleve et farverigt og summende marked samt tage forbi den imponerende statue kaldet Den Afrikanske Renæssance. Hvis du får muligheden, bør du også besøge den skønne ø Gorée, som byder på vidunderlige strande, og hvor du kan opleve Slavernes Hus for at lære mere om øens centrale position under den mørke periode med slavehandel. Med billeje i Dakar kan du også vove dig uden for storbyen. Styr f.eks. gerne Sixtbilen ud mod de berømte røde klipper, lige uden for hovedstaden, og udforsk Senegals smukke naturområder, såsom den dejlige nationalpark Niokolo Koba. Du kan også lade bilen fra Sixt Biludlejning i Dakar tage dig til den unikke lyserøde sø Lac Rose, som har fået sin specielle farve af det høje saltindhold. Foretag bilrejsen efter dit humør og nyd en komfortabel køretur rundt i Dakar og omegn.

Konkurrencedygtige priser og høj kvalitet hos Sixt

Sixt forhandler et stort udvalg af moderne og prisvenlige biler via vores billeje i Dakar. Nyd et pålideligt køretøj fra en af verdens bedste bilproducenter, som du lejer til en konkurrencedygtig pris hos Sixt. Vælg f.eks. en smart økonomibil, en robust 4x4 eller en praktisk stationcar, som alle kommer i en række forskellige designs. Vær blot opmærksom på, at Sixt garanterer reservation af din foretrukne bilkategori, men ikke af en bestemt bilmodel. Du vælger bilkategorien, der bedst passer din Senegalrejse og booker telefonisk, online eller via Sixts app. Tilføj praktiske tjenester, såsom ubegrænset kilometertal, eller tilbehør à la GPS navigation, hvis du vel at mærke ønsker det. Foretag din reservation i dag og tag på en fantastisk bilrejse i Vestafrika med professionelle Sixt. Vi har været en del af biludlejningsbranchen lige siden 1912, så stol trygt på os.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice