Billeje i Senegal

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Senegal

Mest populære i Senegal

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Dakar-Blaise Diagne Intl AP der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Senegal

Sixt Biludlejning i Senegal

Sixt Biludlejning i Senegal

Sixt Biludlejning i Senegal bliver dit startpunkt for en fantastisk rejse i pulserende og farverige Vestafrika. Landet ligger ud til Atlanterhavet og er det mest vestligt placerede på det afrikanske kontinent. Du har udsigt til en spændende bilrejse, hvor du kan nyde dejlige strande og enestående naturoplevelser samt fascinerende kultur og historie, når du besøger Senegal.
Bestil din moderne og prisvenlige Sixtbil og start rejsen i hovedstaden Dakar. Sixt er en af verdens førende biludlejere med over 100 års erfaring inden for branchen, og med vores ekspertise kan vi i dag tilbyde førsteklasses kvalitetsbiler og udstyr til Senegalrejsen, så vælg en af Sixts løsninger inden for prisvenlig billeje.
Opdage det spændende land

Opdage det spændende land

Når du vælger Sixt billeje i Senegal, kan du frit opdage det spændende land i dit eget tempo. Du bør være lidt ekstra opmærksom på trafikken i pulserende Senegal og huske at have lygterne tændt i skumringen og om natten, da mange veje i Senegal kan være svagt oplyste.
Udover at køre rundt i den livlige hovedstad Dakar, hvor du bl.a. kan besøge interessante House of Slaves og de mange farverige markeder, kan du også vove dig længere væk, for at se alt det, landet har at byde på.
Tilbring tid ved de berømte smukke strandarealer med de røde klipper tæt ved Dakar, f.eks. dejlige Toubab Dialao, eller kør sydpå, hvor strandene er større og mindre overfyldte, såsom Petite Côte. Tag desuden gerne udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Senegal til nogle af landets vidunderlige naturområder, bl.a. reservatet Fathala, eller besøg den unikke lyserøde sø Lac Rose, som får sin farve af det høje saltindhold. Du får kort sagt stor værdi ud af en Sixtbil.
Lej en bil i Senegal

Lej en bil i Senegal

Sixtkontorerne i Senegal har et stort udvalg af biler til rådighed for udlejning, såsom smarte økonomibiler, praktiske stationcars og luksus sportsvogne. Vælg stilen og størrelsen på bilen, der passer dig og dit rejseselskab, og bestil køretøjet online eller pr. telefon.
Du kan desuden nemt inkludere tjenester eller ekstraudstyr til din billeje i Senegal, bl.a. GPS navigation. Mangler du information omkring Sixts produkter, vores virksomhed eller om bestillingen, så kontakt os meget gerne.
Show more
Godt at vide når du lejer i Senegal
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Senegal?
For at leje bil hos SIXT i Senegal skal du være minimum 22 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Senegal.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Senegal?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 72 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,5)

FAQs om lejemål i Senegal

Kan jeg booke et langtidslejemål i Senegal?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Senegal?

Udforsk vores biludlejningslokationer Senegal

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Senegal

Vis mere