Billeje
Luzern
Oversæt
Schweiz // Luzern
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Luzern: Sixt biludlejning online booking

Har du planer om at skulle besøge Luzern, så lej din bil via Sixt Biludlejning. Med billeje i Luzern sikrer du, at der altid er en masse oplevelser indenfor rækkevidde, som du nemt og bekvemt kan nå ud til på ingen tid. Sixt biludlejning i Luzern tilbyder dig bl.a.økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Vi kan ikke garantere, at du får netop den model, du ønsker, men vi gør, hvad vi kan for at imødekomme dine behov og respekterer bilkategorien, du har reserveret hos os.

 
 • Luzern

  Sixt Billeje
  Haldenstrasse 11
  6006 Luzern

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Zug

  Sixt Billeje
  Zuger Strasse 77
  6340 Baar

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Luzern

I sin tid troede man, at bjergene tæt ved Luzern var plaget af Pilatus’ ånd, og det var derfor et forbudt område! Du kan idag sejle op til bjergene fra Luzern, hvorefter du skal tage Europas stejleste tandhjulsrute fra 1883 for at komme op til plateauet, hvor du klarer den sidste opstigning til fods. Luzern er en berømt turistby i kraft af den enestående beliggenhed ved Vierwaldstättersøen, Pilatus mod vest og de andre bjerge Rigi mod øst, mens floden Reussgennemløber byen. Det er på en eller anden måde ærkeschweizisk og på den mest storslåede vis. Den smukke, historiske træbro, Kapellbrücke, og det gamle historiske centrum er nogle af de største seværdigheder i byen. En sjov kuriositet er Schweizerløven, som er kreeret af danske Bertel Thorvaldsen, der huggede den ud i klippen lige uden for centrum af Luzern i 1820. Byen byder også på spændende museer.

Byer og skøn natur

Med biludlejning i Luzern kan du tage på masser af spændende ture, f.eks. til andre storbyer i Schweiz, såsom Basel, Zürich eller Bern. Du må også en tur ud i bjergene, og hvad enten du ønsker tage det hele i bil eller vil køre til trekkingområder, skal bjergene nok betage dig, og du vil blive superglad for din udlejningsbil.

Billeje i Luzern hos Sixt

Du kan roligt benytte dig af biludlejning hos Sixt i Luzern. Vi akkompagnerer dig på din rejse med vores ekspertiseviden om området og kan tilbyde dig ekstra tilvalg som automatgear, børnestole, GPS navigation blandt meget andet. Du kan roligt spørge vores medarbejdere til råds om bjergkørsel og de schweiziske veje i det hele taget, som du måske ikke kender så meget til. Vi tager vores kundeservice meget alvorligt, og vi tager derfor hellere end gerne en snak med dig, hvis du er i tvivl om det mindste vedrørende din billeje i Luzern og omegn.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice