Billeje i Genève Centrum

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Genève Centrum filial

Adresse

Rue de Monthoux 2, 1201 Geneve, Schweiz
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:30 - 19:00
Lør
07:30 - 14:00
Søn
08:00 - 12:00

Vores services ved Genève Centrum

Sixt Genève Ville

Sixt Genève Ville

Velkommen til Sixt Biludlejning i Genève Ville i det vestlige Schweiz. Afdelingen ligger i byens hjerte, tæt på Lac Léman og Jet d'eau, og kun 10 minutters gang fra togstationen Cornavin. Med billeje ved Genève Ville kan du køre til Genèves charmerende gamle bydel og Røde Kors museet på ca. 5 minutter og flere af byens store hoteller. Du kan også vende Sixt bilen mod nogle af Genèves højdepunkter, såsom den smukke Saint Peter katedral eller besøge De Forenede Nationers europæiske hovedkvarter. Sixt teamet hjælper dig med at finde den helt perfekte bil til din ferie, romantiske weekend eller forretningsrejse, og udlejningsbilen står og venter på dig, når du ankommer til Genève. Medarbejderne på Sixt kontoret ved Genève Ville ser meget frem til at tilbyde dig komfortable og prisvenlige udlejningsbiler og besvare eventuelle spørgsmål om vores services.
Sixt Biludlejning Genève Ville

Sixt Biludlejning Genève Ville

Lej en komfortabel Sixt udlejningsbil og afhent den hos Sixt Biludlejning Genève Ville. Med billeje ved Genève Ville har du ikke langt til byens livlige centrum og de mange spændende seværdigheder. Det eneste, du skal gøre, er at bestille drømmebilen online, via vores app eller over telefonen, og hente bilnøglerne ved ankomsten på vores kontor. Vælg mellem forskellige bilkategorier såsom økonomibiler, stationcars og sportsvogne, og ekstraudstyr og nyd kontorets 24 timers returneringsservice og ekspresskranke. Sixt har mange års erfaring som leverandør af udlejningsbiler i hele verden, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig lækre kvalitetsbiler, en fremragende service og favorable priser. Nyd charmerende Genève i dit helt eget tempo.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Genève Centrum
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Genève Centrum?
For at leje bil hos SIXT i Genève Centrum skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Genève Centrum.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Genève Centrum?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 608 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Genève Centrum

Kan jeg booke et langtidslejemål i Genève Centrum?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Genève Centrum?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?