Billeje
Baar
Oversæt
Schweiz // Baar
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Baar: Sixt biludlejning online booking

Hos Sixt Biludlejning i Baar finder du lynhurtigt favoritbilen til din bilrejse gennem Schweiz. Den lille by Baar ligger i den nordlige del af landet, ca. 30 km syd for storbyen Zürich. Fra byen har du nem adgang til søerne Zugersee, Ägerisee og Zürichsee samt andre naturskønne omgivelser, som kun ligger en kort køretur væk fra filialen. Sixt har gennem de sidste 100 år udviklet sig til at blive et verdenskendt biludlejningsfirma med kontorer i over 100 lande. Når du vælger at leje bilen ved Sixt, får du høj kvalitet til favorable priser samt en stor frihed på bilrejsen, hvor du f.eks. selv vælger kontor, bilkategori og afhentningsdato. Start planlægningen af din rejse i Schweiz og reservér Sixt billeje i Baar allerede i dag.

 
 • Zug

  Sixt Billeje
  Zuger Strasse 77
  6340 Baar

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Baar

Hvis du har Schweiz i tankerne, er det en fremragende idé at leje en moderne udlejningsbil hos Sixt, der både passer til de korte byture samt de større strækninger. Under ferien eller forretningsrejsen i eller omkring Baar må du endelig ikke glemme at nyde områdets dejlige natur og mange søer. Pak madpakken og rygsækken og tag på en dejlig vandretur omkring Zugersee ved udkanten af de schweiziske alper og nyd de fantastiske udsigter over vand, bjerge og grønne marker. Fra Sixt Biludlejning i Baar kan du desuden sætte kurs mod det skønne slot og museum Zug, der huser mange interessante genstande og desuden byder på sjove aktiviteter for børn og dejlige udsigter over byen Zug. Parkér dernæst bilen og bevæg dig rundt i Zugs gamle bydel.

Vælg en Sixtbil og få større fleksibilitet under opholdet

Sixt billeje i Baar giver dig chancen for at opleve Schweiz på dine betingelser. Forsinkede busser og overfyldte tog er passé. De eliminerer nemlig enhver form for spontanitet, så er du nysgerrig på livet, giver dét at leje en bil endnu større mening. Med en udlejningsbil fra Sixt sætter du nemlig direkte kurs mod de seværdigheder, du har sat på listen, og pludselig dukker de smukke, schweiziske alperop i horisonten. Gennemse vores store udvalg af kvalitetsbiler her på hjemmesiden og udvælg din foretrukne bilkategori. Du bør notere dig, at vi ikke kan garantere dig en specifik bilmodel ved forhåndsbestillinger, men du er altid sikret en førsteklasses bil fra den udvalgte kategori. I forbindelse med bestillingen af din Sixtbil kan du også bestille nyttigt tilbehør og tjenester, som venter sammen med udlejningsbilen ved Sixt Biludlejning i Baar.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice