Billeje
Riyadh
Oversæt
Saudi-Arabien // Riyadh
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Riyadh: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Riyadh til din bilrejse i Saudi Arabien. Landets hovedstad Riyadh er også Saudi Arabiens største by, og den er centralt beliggende på Den Arabiske Halvø. Herfra har du et godt vejnet både til Det Røde Hav og til Den Persiske Golf. Storbyen har både historiske og kulturelle seværdigheder samt fantastiske restauranter og dejlige parker. Du vælger frit, hvad du vil opleve i Riyadh, og hvis du er på forretningsrejse, kan du glæde dig over, hvor nemt og komfortabelt du kan tage rundt mellem møderne. Bestil din premium Sixtbil via hjemmesiden, appen eller pr. telefon. Så er du et skridt nærmere kør selv ferien i Riyadh.

 
 • Riyadh Lufthavn Terminal 5

  Sixt Billeje
  Airport Road
  13455 Riyadh

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Riyadh East Station

  Sixt Billeje
  Sinaiyah
  11499 Riyadh

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Riyadh North Station

  Sixt Billeje
  Althumama
  13422 Riyadh

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Riyadh

Når du lejer en moderne kvalitetsbil i Riyadh, er du uafhængig af busser og toge, og kan holde dig til din egen tidsplan. Riyadh er Saudi Arabiens hovedstad og er et vigtigt center for både forretning og fornøjelse. Med din udlejningsbil går det som smurt at nå både forretningsmøder og konferencefaciliteterne, og du kan naturligvis udforske storbyen på livet løs i fritiden. To af Riyadhs mest populære seværdigheder er det imponerende Nationalmuseum, der giver en introduktion til landets historie og kulturarv, samt den mægtige Masmak fæstning i den gamle bydel, som er bygget af ler og har fire tårne. I storbyen finder du også gode golfbaner og imponerede indkøbscentre, bl.a. Al Faisaliyah centeret, samt skønne parker såsom Salaam Park Riyadh, som bliver lettilgængelige med billeje i Riyadh. Lad Sixtteamet i Riyadh hjælpe dig med at forgylde din bilrejse og book drømmebilen ved Sixt Biludlejning i Riyadh allerede i dag.

Førsteklasses udlejningsbiler og personlig service i Riyadh

Når du vælger at lade Riyadh blive dit udgangspunkt for rejsen, bliver et bredt udbud af premium køretøjer tilgængelige. Alle Sixt Biludlejninger i Riyadh tilbyder gode priser på førsteklasses køretøjer fra verdensførende mærker, såsom BMW og Mercedes Benz. Foretag en hurtig prissammenligning på Sixts hjemmeside og opdag, at du kan nyde topkvalitet til en økonomisk pris på din rejse. Sixt har gode tilbud på alt fra luksus sportsvogne til komfortable økonomibiler og praktiske stationcars ved kontorerne i Riyadh. Husk blot, at du er garanteret et køretøj fra den valgte bilkategori, men at Sixt ikke kan love dig en bestemt bilmodel. Nyttigt ekstraudstyr, f.eks. GPS navigation eller en autostol, samt ekstra tjenester kan desuden nemt tilføjes til billeje i Riyadh. Sixtteamet er klar til at guide dig i Riyadh!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice