Billeje i Saudi-Arabien

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Saudi-Arabien

Oplev Saudi-Arabien

Sixt Biludlejning i Saudi Arabien

Sixt Biludlejning i Saudi Arabien

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Saudi Arabien, et af Mellemøstens mest fascinerende lande. Uanset om du rejser hertil i forbindelse med arbejdet eller som turist, venter der dig helt sikkert oplevelser ud over det sædvanlige.
Med billeje i Saudi Arabien er du godt rustet til at komme rundt, både i de større byer og mindre, hvis du ønsker at dykke ned i landets fortid gennem arkæologiske udgravninger og steder fra UNESCOs Verdensarvsliste. Du finder Sixt Biludlejning i mange af landets større byer. Ring eller skriv til os i dag, eller bestil din bil via vores app.
Bilkørsel i Saudi Arabien

Bilkørsel i Saudi Arabien

En bil er nærmest uundværlig, når du besøger Saudi Arabien. Det er den mest udbredte transportform i landet. Et besøg på et af vores lokale Sixtkontorer er et godt valg hvis du vil komme nemt og hurtigt rundt og samtidig gøre et godt indtryk i en af vores moderne kvalitetsbiler.
Vær dog opmærksom på, at bilkørsel i Saudi Arabien kan foregå i et andet tempo, idet der er en større tendens til at tage chancer i trafikken, end du måske har oplevet andre steder, hvorfor det er vigtigt at være ekstra agtpågivende, når du kører bil.
Derudover er det også vigtigt at huske på at kvinders ret til at køre bil i Saudi Arabien er en juridisk gråzone. Lovgivningen forbyder ikke kvinder at køre bil, men der udstedes heller ikke kørekort til kvinder, hvilket resulterer i et de facto forbud. Er du i tvivl om, hvordan man er stillet i forhold til loven som kvindelig turist, der er i besiddelse af et gyldigt kørekort, anbefaler vi, at du tager kontakt til de lokale myndigheder inden rejsen.
Lad Sixt klare din billeje i Saudi Arabien

Lad Sixt klare din billeje i Saudi Arabien

Hos Sixt Biludlejning Saudi Arabien sætter vi en ære i at kunne tilbyde et stort og alsidigt udvalg af kvalitetsbiler til fordelagtige priser, og vi er sikre på at du på vores kontorer finder noget, der falder i din smag.
Vi kan tilbyde både almindelige personbiler og stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, hvis du ønsker at leje en bil tilturen!
Show more
Godt at vide når du lejer i Saudi-Arabien
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Saudi-Arabien?
For at leje bil hos SIXT i Saudi-Arabien skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Saudi-Arabien.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Saudi-Arabien?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Saudi-Arabien

Kan jeg booke et langtidslejemål i Saudi-Arabien?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Saudi-Arabien?

Udforsk vores biludlejningslokationer Saudi-Arabien

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Saudi-Arabien

Vis mere