Billeje
Jeddah
Oversæt
Saudi-Arabien // Jeddah
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Jeddah: Sixt biludlejning online booking

Udlejningsbilen venter på dig ved Sixt Biludlejning i Jeddah, hvis du vil opleve fascinerende Saudi Arabien. Sixtteamet tager godt imod dig ved afdelingen i Jeddah og besvarer gerne spørgsmål og giver tips om byen og landet. Du finder Jeddah placeret i den vestlige del af landet, ca. 75 km vest om byen Mekka og beliggende ved Det Røde Havs kyst. Nyd nærheden til havet, besøg museer, shop løs i eksklusive shoppingcentre eller tag en tur i en af områdets sjove forlystelsesparker. I Jeddah finder du oplevelser for store som små på ferien eller kan enkelt tage rundt til forretningsmøderne med din moderne og stilfulde Sixtbil. Book billeje i Jeddah i dag og få gavn af Sixts gode tilbud.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Jeddah

Billeje i Jeddah betyder, at rejsen foregår i dit eget tempo, og at forretningsmøderne bliver væsentligt hurtigere og smidigere at nå frem til. Hvis du får lyst til at studere den interessante by lidt nærmere, kan du sætte kurs mod den gamle bydel, bedre kendt som Al Balad, hvor du har chance for at nyde smukke, gamle bygninger, hyggelige markeder og huse lavet af koraller. Du kan også køre ned til Jeddah Corniche for at lade dig imponere af den fantastiske udsigt over Det Røde Hav og Kongens Springvand, som er den højeste vandfontæne i verden. Hvis du har brug for lidt pusterum fra varmen, kan du nyde en smule skygge i byens mange parker eller tage på en dykkertur i Det Røde Hav. Byen er populær for sin guldshopping, så hvis du vil prøve lykken, kan du altid handle dine varer på Tahilya, Jeddahs største kommercielle gade med eksklusive butikker.

Kvalitetsbiler for enhver smag i Jeddah

Uanset dit budget eller rejsebehov finder du helt sikkert den perfekte udlejningsbil hos Sixt. Teamet ved Sixtafdelingen i Jeddah gør sit bedste for at imødekomme dine specifikke ønsker og behov og for at gøre dit ophold problemfrit og behageligt. Vælg bilkategorien i bookingprocessen, såsom de moderne økonomibiler og stationcars samt sportsvogne og praktiske 4x4 ved Sixt Biludlejning i Jeddah. Bemærk blot, at reservationen kun er garanteret for den valgte bilkategori, da specifikke bilmodeller er afhængige af tilgængeligheden ved kontoret på tidspunktet. Du skræddersyer dog altid nemt din billeje i Jeddah med tilbehør, såsom GPS navigation, kaskobeskyttelse og ubegrænset kilometertal, som du lynhurtigt kan bestille online eller telefonisk, sammen med udlejningsbilen. Lej en bil hos Sixt og nyd turen rundt i Jeddah.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice