Billeje i Dammam

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Dammam

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Dammam Lufthavn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Dammam

Sixt Biludlejning i Dammam

Sixt Biludlejning i Dammam

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Dammam og tag på et oplevelsesrigt bileventyr i Saudi Arabien. Dammam ligger på Saudi Arabiens østkyst, ud til Den Persiske Bugt. Med Sixts mange prisvenlige førsteklasses biler finder du hurtigt favoritten til din rejse. Udforsk landets kyst, besøg parker og forlystelsesparker eller lær mere om Saudi Arabiens kultur og historie. Du kan nå det hele i din komfortable udlejningsbil fra Sixt, som hurtigt tager dig mellem seværdigheder og oplevelser. I Dammam kan du forvente dig en rejse udover det sædvanlige og med en Sixtbil, og eventuelt ønsket ekstraudstyr, er du godt rustet til det hele. Tag kontakt til Sixt Biludlejning i dag og lad os straks hjælpe dig i gang med rejsen i Saudi Arabien. Dammam er en af Saudi Arabiens største byer og et stort center for olieindustrien. Billeje i Dammam giver dig chancen for at bevæge dig uafhængigt rundt i området og foretage bilrejsen i dit eget tempo. Det bliver således mere simpelt at mødes med kunder eller tage til forretningsmøder, og i fritiden har du midlerne til at udforske regionen, som det passer dig. Kør gerne til det vidunderlige område Sea Front, hvor du kan nyde udsigter over havet og vandre på stranden eller langs promenaden. Det er også værd at besøge den lokale Heritage Village, ligesom den historieinteresserede kan tage i retning af byens Nationalmuseum og tilhørende bibliotek. Hvis du er afsted med familien, kan I desuden tage en tur i det sjove Adventure World eller Happy Land. Mulighederne er åbne, når du lejer en moderne kvalitetsbil Ved Sixt Biludlejning i Dammam.
Lej bilen med ekstraudstyr hos Sixt

Lej bilen med ekstraudstyr hos Sixt

Sixt Biludlejning i Dammam tilbyder et bredt sortiment af kvalitetskøretøjer med ekstraudstyr, og du er selv med til at skræddersy bestillingen. Hvis du ønsker yderligere tjenester eller tilbehør, hjælper Sixt dig med at booke det, så dit ophold bliver både behageligt og afslappet. Det kan handle om alt fra dækning af flere førere under opholdet til særlige bagageløsninger. Måske er du interesseret i en GPS navigation eller en autostol til barnet. Du kan lynhurtigt danne dig et overblik over bl.a. økonomibiler, stationcars, luksus sportsvogne og 4x4 på Sixts hjemmeside og kan bestille online eller pr. telefon. Vær blot opmærksom på, at specifikke modeller kan være udlejet ved lejetidspunktet, men Sixt garanterer altid et førsteklasses køretøj fra den valgte bilkategori. Vælg din billeje i Dammam her og nu.
Show more
Godt at vide når du lejer i Dammam
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Dammam?
For at leje bil hos SIXT i Dammam skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Dammam.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Dammam?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Dammam. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Dammam
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Dammam?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Dammam?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Dammam?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Dammam

Vis mere