Billeje
Al-Khobar
Oversæt
Saudi-Arabien // Al-Khobar
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Al-Khobar: Sixt biludlejning online booking

Nyd rejsen rundt i spændende Saudi Arabien med en moderne Sixtbil via vores biludlejning i Al Khobar. Vælg dit foretrukne Sixtkontor i Al Khobar og start bilrejsen efter overrækkelsen af bilnøglerne. Kystbyen Al Khobar er placeret i den østlige del af landet og ud til Den Arabiske Golf. Det er en god idé at leje en bil, når du skal rundt i Saudi Arabien, så du slipper for at skulle stole på offentlige transportmidler. Oplev de ønskede områder og nå hurtigt rundt mellem de vigtige forretningsmøder. Nyd bl.a. Al Khobars dejlige strande, hyggelige parker og interessante monumenter eller tag på roadtrip til nærliggende byer og attraktioner. Med en udlejningsbil fra Sixt bliver valget af aktiviteter helt op til dig.

 
 • Khobar Dhahran Road
  Custodian of 2 Holy Mosques Rd
  31952 Khobar

  Ma. - To.08:00 - 23:00
  Fr.16:00 - 22:00
  Lø. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag15:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Khobar Dhahran Road

  Sixt Billeje
  Custodian of 2 Holy Mosques Rd
  31952 Khobar

  Ma. - To.08:00 - 23:00
  Fr.16:00 - 22:00
  Lø. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag15:30 - 21:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Al Khobar

Al Khobar tilhører et større storbyområde, der også består af Dhahran og Dammam. Byen har en fantastisk veludbygget infrastruktur, hvilket indebærer et udførligt vejnetværk. Med din udlejningsbil i Al Khobar når du nemt de større veje, der giver dig adgang til andre byer og forretningssteder. Når du ikke er optaget med møder eller klienter, eller hvis du helt enkelt er på ferie, kan du gøre brug af billeje i Al Khobar til at køre til nogle af områdets strande, f.eks. Saudi Aramco Half Moon eller KFUPM. En Sixtbil giver dig desuden mulighed for at tage på shoppetur i byens shoppingcentre, besøge Family Park eller nyde Al Khobars mange spisemuligheder. Uanset hvad der står på din dagsorden i interessante Al Khobar, får du mest ud af din tid med en prisvenlig og pålidelig udlejningsbil fra Sixt.

Nyd høj kvalitet og fantastiske priser med Sixt

En hurtig prissammenligning vil vise, hvor attraktive Sixts priser på kvalitetsbiler ved Al Khobar kontorerne er. Professionelle Sixt tilbyder dig chancen for at skabe en førsteklasses køreoplevelse i en af de mange prestigefyldte mærkebiler fra bl.a. BMW og Mercedes Benz. Foretag valg af billeje i Al Khobar ud fra de oplistede kategorier, der består af alt fra praktiske 4x4 og rummelige stationcars til luksus sportsvogne og smarte økonombiler. Bemærk venligst, at specifikke bilmodeller afhænger af tilgængeligheden ved kontoret, og at du derfor kun er garanteret den valgte bilkategori. Tilpas gerne bestillingen ved Sixt Biludlejning i Al Khobar med tjenester og ekstraudstyr. Du kan f.eks. tilføje dækning af yderligere en fører, tegne kaskobeskyttelse eller bestille GPS navigation. Nyd rejsen i Saudi Arabien med en stilfuld og komfortabel Sixtbil, den kan lejes her og nu.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice