Billeje
Saudi-Arabien
Oversæt
Saudi-Arabien
Ændre personlige oplysninger

Billeje Saudi-Arabien: Sixt Rent a Car

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Saudi Arabien, et af Mellemøstens mest fascinerende lande. Uanset om du rejser hertil i forbindelse med arbejdet eller som turist, venter der dig helt sikkert oplevelser ud over det sædvanlige, og med billeje i Saudi Arabien er du godt rustet til at komme rundt, både i de større byer og mindre, hvis du ønsker at dykke ned i landets fortid gennem arkæologiske udgravninger og steder fra UNESCOs Verdensarvsliste. Du finder Sixt Biludlejning i mange af landets større byer. Ring eller skriv til os i dag, eller bestil din bil via vores app.

Sixt Biludlejning i Saudi Arabien

En bil er nærmest uundværlig, når du besøger Saudi Arabien. Det er den mest udbredte transportform i landet, og et besøg på et af vores lokale Sixtkontorer er et godt valg hvis du vil komme nemt og hurtigt rundt og samtidig gøre et godt indtryk i en af vores moderne kvalitetsbiler. Vær dog opmærksom på, at bilkørsel i Saudi Arabien kan foregå i et andet tempo, idet der er en større tendens til at tage chancer i trafikken, end du måske har oplevet andre steder, hvorfor det er vigtigt at være ekstra agtpågivende, når du kører bil. Derudover er det også vigtigt at huske på at kvinders ret til at køre bil i Saudi Arabien er en juridisk gråzone. Lovgivningen forbyder ikke kvinder at køre bil, men der udstedes heller ikke kørekort til kvinder, hvilket resulterer i et de facto forbud. Er du i tvivl om, hvordan man er stillet i forhold til loven som kvindelig turist, der er i besiddelse af et gyldigt kørekort, anbefaler vi, at du tager kontakt til de lokale myndigheder inden rejsen.

Lad Sixt klare din billeje i Saudi Arabien

Hos Sixt Biludlejning Saudi Arabien sætter vi en ære i at kunne tilbyde et stort og alsidigt udvalg af kvalitetsbiler til fordelagtige priser, og vi er sikre på at du på vores kontorer finder noget, der falder i din smag. Vi kan tilbyde både almindelige personbiler og stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, hvis du ønsker at leje en bil tilturen!

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice