Billeje
St. Lucia Hewanorra Lufthavn
Oversæt
Saint Lucia // Vieux Fort // St. Lucia Hewanorra Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje St. Lucia Hewanorra Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Hewanorra Airport Arrival Hall
  . Vieux Fort LC +1-758-4529404
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: UVF
Åbningstider
Ma. - Sø.10:00 - 19:00
Helligdag10:00 - 19:00
 
 

Lad drømmeferien i det eksotiske paradis begynde ved Sixt Biludlejning i St. Lucia Internationale Lufthavn (UVF). Saint Lucia er en del af den caribiske øgruppe De Små Antiller og ligger i det østlige Caribien. Her finder du fantastiske palmestrande og rekreationsområder. Øen er på størrelse med Bornholm, og det er lettest at udforske og opleve det dejlige øparadis i en udlejningsbil.

Fra palmer til regnskov med Sixt

St. Lucia Internationale Lufthavn ligger ved den sydlige spids af denne idylliske, vestindiske ø og ca. 10 minutter fra byen Vieux Fort. Området byder på fantastiske sandstrande med store palmer. Tag f.eks. udlejningsbilen til de dejlige strande ved Vieux Fort, der byder på fred og ro, eller styr Sixtbilen mod Anse de Sables, som er for besøgende, der ønsker mere liv og flere aktiviteter såsom windsurfing. Billeje i St. Lucia Internationale Lufthavn giver desuden mulighed for en køretur langs landets naturskønne østkyst, der lader dig opleve øens regnskov. Du kan også sætte kurs mod nogle af øens spektakulære vandfald, besøge bananlunde og kakaoplantager samt opleve vulkanen ved Soufrière. Sixtpersonalet ved biludlejningen i St. Lucia Internationale Lufthavn gør sit bedste for, at dit ophold i Vieux Fort og resten af Saint Lucia skal blive så behageligt som muligt.

Lej en bil med Sixt på Saint Lucia

Sixt tilbyder et bredt udbud af pålidelige kvalitetsbiler i St. Lucia Internationale Lufthavn. Du kan vælge mellem bilkategorier som økonomibiler, sportsvogne, 4x4 og stationcars, og Sixtteamtet rådgiver gerne om de tilgængelige modeller og ekstraudstyr. Billeje i St. Lucia Internationale Lufthavn giver mulighed for at vælge tilbehør og ekstra tjenester til bilturen, herunder GPS navigation, fuld kaskobeskyttelse, ubegrænset kilometertal, dækning af yderligere en fører på rejsen og meget andet. Sixt Biludlejning i St. Lucia Internationale Lufthavn tilbyder komfortable kvalitetsbiler til overkommelige priser.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.10:00 - 19:00
Helligdag10:00 - 19:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer St. Lucia Hewanorra Lufthavn UVF Hewanorra Airport Arrival Hall . Vieux Fort 13.733299, -60.952771 +1-758-4529404

Sixt kontorer St. Lucia Hewanorra Lufthavn UVF

Hewanorra Airport Arrival Hall
. Vieux Fort
 
Tlf. +1-758-4529404

Afhentning og returnering udenfor åbningstid

Mulighed for afhentning udenfor åbningstid. Mulighed for returnering udenfor åbningstid.

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice