Billeje i Saint Lucia

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Saint Lucia

Mest populære i Saint Lucia

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved St. Lucia Hewanorra Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Saint Lucia

Sixt Biludlejning på Saint Lucia

Sixt Biludlejning på Saint Lucia

Lej en bil hos Sixt Biludlejning på Saint Lucia og nyd denne carabiske destination, der sender dig mod De Små Antiller. Et absolut anbefalelsesværdigt feriemål. Hvorfor ikke gøre bilen til din rejsefælle? Vælg f.eks. Sixt Biludlejning i Saint Lucias hovedstad Castries,det yndede feriemål Gros Islet samt Vieux Fort. Med billeje på Saint Lucia sikrer du dig, at du kommer hele vejen rundt i østaten, og det er helt op til dig at vælge, om vi skal booke dig en økonomibil, stationcar eller måske en helt tredje variant. Én ting er sikkert. Du kommer til at køre i en kvalitetsbil, for det er præmissen, hos Sixt. Vi udlejer kvalitetsbiler til fremragende priser, og der kan bookes over både hjemmeside og telefon.Sixt Biludlejning har kontorer i over 100 lande, men vi har bestemt en lille svaghed for østaten Saint Lucia, der er et virkelig charmerende bekendtskab. Efter din forhåndsbooking herhjemmefra er det blot at hente udlejningsbilen på den ønskede destination, hvor vi også gerne giver dig gode tips, ligesom vi kan forsyne den valgte lejebil med ekstraudstyr, herunder GPS. Når du kører rundt på Saint Lucia, skal du være opmærksom på, at regntiden kan gøre visse veje ufremkommelige. Ellers kører du på gode veje.Hjertelig velkommen til Saint LuciaSaint Lucias vartegn er de to bjergtoppe Pitons, der er dannet ved vulkansk aktivitet, og du kan køre helt derud i din Sixt bil. Den vulkanske aktivitet har også skabt andre naturfænomenersåsom de geotermiske svovlkilder i Mount Soufriere. Øen er ikke særlig stor, så det er nemt at komme rundt over det hele, især hvis du har valgt at gøre brug af de forskellige tilbud om billeje på Saint Lucia. Ligesom på de andre caribiske øer, er der  større naturreservater, mensman langs de intime byer kan nyde den palmeklædte kysts hvide strande. Her finder du også de luksuriøse hoteller, hvor du kan slappe af med god mad, en frisk cocktail lavet af øens egne frugter og en dukkert i det blå hav. Lad os her blot nævneRodney Bay. Men er du interesseret i flere rundture og seværdigheder, er vejen ikke særlig lang dertil. Du kan også nyde nationalparken Pigeon Islands samt udsigten ved Tet Paul Natural Trail. Du kan desuden opleve en rigtig regnskov i Edmund Rain Forest Reserve.Vælger du biludlejning i Saint Lucias hovedstad Castries, eller kører du langs østsiden, kan du opleve det spændende marked med de caribiske specialiteter. Der er derfor alle mulige gode grunde til at vælge biludlejning på netop Saint Lucia.
Show more
Godt at vide når du lejer i Saint Lucia
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Saint Lucia?
For at leje bil hos SIXT i Saint Lucia skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Saint Lucia.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Saint Lucia?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 342 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Service under og efter lejemålet
(4,4)

FAQs om lejemål i Saint Lucia

Kan jeg booke et langtidslejemål i Saint Lucia?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Saint Lucia?

Udforsk vores biludlejningslokationer Saint Lucia

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Saint Lucia

Vis mere