Billeje
Vieux Fort
Oversæt
Saint Lucia // Vieux Fort
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Vieux Fort: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til hyggelige Vieux Fort på Saint Lucia. Her i øens næststørste by har du ideelle muligheder for at komme ud på eventyr, og med vores kontor i den nærliggende lufthavn Hewanorra er du hurtigt ude på landevejene og i gang med at samle på nye oplevelser. Vieux Fort ligger på Saint Lucias sydkyst, hvor der er adgang til badestrande og endda en aktiv vulkan, som hvert år lokker mange rejsende til. Lad Sixt Biludlejning Vieux Fort gøre dit ophold endnu mere smidigt med en udlejningsbil til rejsen.

 
 • St. Lucia Hewanorra Lufthavn
  Hewanorra Airport Arrival Hall
  . Vieux Fort

  Ma. - Sø.10:00 - 19:00
  Helligdag10:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • St. Lucia Hewanorra Lufthavn

  Sixt Billeje
  Hewanorra Airport Arrival Hall
  . Vieux Fort

  Ma. - Sø.10:00 - 19:00
  Helligdag10:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Vieux Fort

Vieux Fort emmer af caribisk charme, og vi kan sagtens forstå, hvis du har noget svært ved at løsrive dig fra hyggelige cafeer, restauranter og markeder. Der er dog et par ting, som du ikke må gå glip af, når du er i området og ovenikøbet kan komme omkring via valget af billeje i Vieux Fort. En af Saint Lucias største turistattraktioner er sulfur kilderne, der ligger i øens vestlige del, og som også er kendt som verdens eneste drive in vulkan. Her kan du køre helt op i det øde klippelandskab, hvor dampene stiger op fra undergrunden. Wellness for alle pengene! Netop den varme, der skabes her, betyder også, at du lige i nærheden kan tage mudderbade på 45 grader. Er du mere til sol og strand, kan Saint Lucia også være med, og selvom de større byers ressort områder har meget godt at byde på i den sammenhæng, er der dog noget helt særligt ved at sætte sig bag rattet i Sixtbilen og tage af sted, på jagt efter et sted, der kan være helt dit eget. Et lille privat paradis på Saint Lucia.

Sixt gør det så nemt som muligt

Når du vælger at lade Sixt Biludlejning Vieux Fort stå for transporten, er du i gode hænder. På vores kontor i Vieux Fort lejer du nemlig udelukkende driftssikre biler, der er i flotteste stand og af nyere dato. Desuden er vi klar på at give dig mange valgmuligheder, hvorfor vores udlejningsbiler hentes fra så forskellige kategorier som personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter. Har du ideer til, hvordan vi kan skræddersy netop din lejekontrakt, er du velkommen til at opliste ønsker. Derudover er vi selvfølgelig klar ved telefonerne og tasterne, hvis du har spørgsmål undervejs. Billeje i Vieux Fort skal være så nemt som muligt, og det bliver det med Sixt!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice