Billeje
Targu Mures
Oversæt
Rumaenien // Targu Mures
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Targu Mures: Sixt biludlejning online booking

Udgå fra Sixt Biludlejning i Targu Mures, hvor du finder det helt rigtige køretøj til rejsen i det centrale Rumænien. Targu Mures, også kaldet Rosernes By, ligger i det nok så berømte Transsylvanien i midten af landet, og her finder du oplevelser og seværdigheder for enhver smag. Udforsk distriktet Mures eller begiv dig ud på eventyr i andre dele af Rumænien. Det er super nemt at leje en bil via Sixts hjemmeside, app eller telefonlinje. Herefter er det bare at afhente bilen ved Sixtkontoret, når du står på destinationen. Sixt ønsker dig en fantastisk rejse, og vi er med dig hele vejen.

 
 • Targu Mures Lufthavn
  Aeroportul Int. Transilvania
  547612 Targu Mures

  Ma. - Fr.09:00 - 17:30
  Lø.10:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Targu Mures Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aeroportul Int. Transilvania
  547612 Targu Mures

  Ma. - Fr.09:00 - 17:30
  Lø.10:00 - 14:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Targu Mures

Smukke Targu Mures byder på et hav af historiske bygninger, religiøse monumenter og en herlig atmosfære. En udlejningsbil fra Sixt i Targu Mures letter transporten mellem seværdigheder såsom den smukke, gamle fæstningskirke, der daterer helt tilbage til reformationen, det interessante etnografiske museum og det vidunderlige Transsylvaniens naturplateau, der omgiver byen. Hvis du får tid og mulighed for det, er det desuden værd at lade din billeje i Targu Mures føre dig til det berygtede Bran Slot, hvis høje tårne og tykke mure fører tankerne hen på Dracula. Nyd også gerne en dejlig gåtur i den hyggelige park Somosteto eller tag familien med til byens lille zoologiske have, der huser mange forskellige dyr. Kontakt allerede Sixt i dag og lej en bil til dit kommende besøg.

Udlejningsbiler og udstyr i en perfekt kombination

Uanset om du planlægger en rejse til Rumænien i forbindelse med forretninger, fornøjelser eller en kombination af de to, kan et professionelt samarbejde med Sixt føre dig mod den rette udlejningsbil med det tilhørende ekstraudstyr efter eget valg. Nogle af Sixts nøgleord er fleksibillitet og personlig service, og vi støtter dig altid i processen med at skræddersy din billeje i Targu Mures helt efter dine behov og ønsker. Tilføj f.eks. en GPS, ubegrænset kilometertal, så du slipper for at holde styr på, hvor langt du har kørt, eller sørg for ekstra dækning, hvis I er flere chauffører. Ved Sixt Biludlejning i Targu Mures finder du et alsidigt sortiment af kvalitetsbiler, herunder smarte og moderne stationcars, 4x4%u2019er og økonomibiler, og de kan alle lejes til en favorabel pris. Tjek udvalget hos Sixt Biludlejning i Targu Mures her og nu og oplev, hvad det er, der har gjort Sixt Biludlejning til en af de førende virksomheder på verdensplan med mere end 4000 kontorer.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice