Billeje i Otopeni

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Otopeni

Sixt Biludlejning i Otopeni

Sixt Biludlejning i Otopeni

Få lidt mere ud af din rejse til Rumænien med en moderne kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning i Otopeni. Når du lejer en bil gennem Sixtkoncernen, bliver frihed, tryghed og komfort en naturlig del af pakken. Forhåndsbestil den ønskede bil ved Sixt i Otopeni, som er placeret lidt nord for hovedstaden Bukarest, og tag på dit helt eget eventyr i det sydlige Rumænien. Fra den lille by Otopeni har du ikke langt til grænsen til Bulgarien, ligesom du kun har en ca. 20 km lang køretur til den charmerende hovedstad Bukarest. Hos Sixt vælger du din foretrukne bilkategori, der hver især rummer et uhyre bredt sortiment af førsteklasses udlejningsbiler til konkurrencedygtige priser. Området omkring hyggelige Otopeni byder på masser af fantastiske attraktioner. Styr f.eks. din lejede bili retning af eventyrparken Edenland, hvor du finder topunderholdende udendørsaktiviteter for store og små, såsom klatring og vandland, eller lad Sixt billeje i Otopeni føre dig til det vidunderlige vandland Therme, hvor der med stor sandsynlighed venter en både afslappet og sjov feriedag. Otopeni byder desuden på det spændende bilmuseum Tiriac Collection, der huser mange luksusbiler, ligesom der er gode muligheder for hyggelige slentreture i den dejlige park Arboretum Chitila. Otopenis beliggenhed betyder også, at det er nemt at tage på et roadtrip til andre seværdigheder. Hvis du tager ind til storbyen Bukarest, kan du bl.a. opleve det imponerende Parlamentets Palads eller besøge det smukke nationale kunstmuseum, hvor du både finder fascinerende rumænsk og europæiskkunst. Med en udlejningsbil fra Sixt bliver din rejse ekstra behagelig, og bilerne kommer direkte fra nogle af verdens bedste producenter.
Sixtopskriften er fleksibilitet og kvalitet til gode priser

Sixtopskriften er fleksibilitet og kvalitet til gode priser

Hvis du overvejer at leje en bil til ferien eller forretningsrejsen hos Sixt i Otopeni, tænker du i de helt rigtige baner. Billeje i Otopeni vil nemlig gøre dit ophold en del mere fleksibelt og behageligt i forhold til, hvis du eksempelvis skulle rejse med offentlige transportmidler. Du kan stole fuldt ud på Sixtteamet, når det kommer til høj kvalitet og personlig service. Vi er klar til at forsyne dig med en førsteklasses bil, f.eks. en moderne økonomibil, robust 4x4%u2019er eller en komfortabel stationcar, og bilerne kan udstyres med alverdens ekstraudstyr, såsom GPS navigation eller autostole. Otopeni i Rumænien er et smukt sted, hvad enten du er på forretningsrejse eller en privat ferierejse, så kontakt Sixtteamet i dag og bestil udlejningsbilen ved filialen Sixt Biludlejning i Otopeni.
Show more
Godt at vide når du lejer i Otopeni
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Otopeni?
For at leje bil hos SIXT i Otopeni skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Otopeni.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Otopeni?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Otopeni. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 332 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,5)
Vejen til SIXT
(4,5)

FAQs om lejemål i Otopeni

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Otopeni?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Otopeni?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Otopeni?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Otopeni

Vis mere