Billeje
Otopeni
Oversæt
Rumaenien // Otopeni
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Otopeni: Sixt biludlejning online booking

Få lidt mere ud af din rejse til Rumænien med en moderne kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning i Otopeni. Når du lejer en bil gennem Sixtkoncernen, bliver frihed, tryghed og komfort en naturlig del af pakken. Forhåndsbestil den ønskede bil ved Sixt i Otopeni, som er placeret lidt nord for hovedstaden Bukarest, og tag på dit helt eget eventyr i det sydlige Rumænien. Fra den lille by Otopeni har du ikke langt til grænsen til Bulgarien, ligesom du kun har en ca. 20 km lang køretur til den charmerende hovedstad Bukarest. Hos Sixt vælger du din foretrukne bilkategori, der hver især rummer et uhyre bredt sortiment af førsteklasses udlejningsbiler til konkurrencedygtige priser.

 
 • Bukarest Lufthavn
  Calea Bucurestilor 224E
  075150 Otopeni

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Bukarest Lufthavn

  Sixt Billeje
  Calea Bucurestilor 224E
  075150 Otopeni

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Otopeni

Området omkring hyggelige Otopeni byder på masser af fantastiske attraktioner. Styr f.eks. din lejede bili retning af eventyrparken Edenland, hvor du finder topunderholdende udendørsaktiviteter for store og små, såsom klatring og vandland, eller lad Sixt billeje i Otopeni føre dig til det vidunderlige vandland Therme, hvor der med stor sandsynlighed venter en både afslappet og sjov feriedag. Otopeni byder desuden på det spændende bilmuseum Tiriac Collection, der huser mange luksusbiler, ligesom der er gode muligheder for hyggelige slentreture i den dejlige park Arboretum Chitila. Otopenis beliggenhed betyder også, at det er nemt at tage på et roadtrip til andre seværdigheder. Hvis du tager ind til storbyen Bukarest, kan du bl.a. opleve det imponerende Parlamentets Palads eller besøge det smukke nationale kunstmuseum, hvor du både finder fascinerende rumænsk og europæiskkunst. Med en udlejningsbil fra Sixt bliver din rejse ekstra behagelig, og bilerne kommer direkte fra nogle af verdens bedste producenter.

Sixtopskriften er fleksibilitet og kvalitet til gode priser

Hvis du overvejer at leje en bil til ferien eller forretningsrejsen hos Sixt i Otopeni, tænker du i de helt rigtige baner. Billeje i Otopeni vil nemlig gøre dit ophold en del mere fleksibelt og behageligt i forhold til, hvis du eksempelvis skulle rejse med offentlige transportmidler. Du kan stole fuldt ud på Sixtteamet, når det kommer til høj kvalitet og personlig service. Vi er klar til at forsyne dig med en førsteklasses bil, f.eks. en moderne økonomibil, robust 4x4%u2019er eller en komfortabel stationcar, og bilerne kan udstyres med alverdens ekstraudstyr, såsom GPS navigation eller autostole. Otopeni i Rumænien er et smukt sted, hvad enten du er på forretningsrejse eller en privat ferierejse, så kontakt Sixtteamet i dag og bestil udlejningsbilen ved filialen Sixt Biludlejning i Otopeni.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice