Billeje
Iasi
Oversæt
Rumaenien // Iasi
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Iasi: Sixt biludlejning online booking

Iasi ligger i det nordlige Rumænien, tæt på grænsen til Moldavien. Allerede fra de omkringliggende knudepunkter kan du benytte dig af Sixt biludlejning i Iasi, og dermed bliver det ekstra nemt at komme direkte hen til din feriebolig, uden meget ventetid. Desuden får du friheden til at køre mod de seværdigheder og destinationer, der står højest på din ønskeseddel. Lej en bil hos Sixt i Iasi og få mulighed for at vælge alt fra ønsket kategori til afhentningssted og ekstraudstyr. Sixt gør billeje til en simpel og prisvenlig løsning!

 
 • Iasi Lufthavn
  Moara de Vant 34 Str.
  700384 Iasi

  Ma. - Fr.08:30 - 17:00
  Lø. - Sø.12:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Iasi Lufthavn

  Sixt Billeje
  Moara de Vant 34 Str.
  700384 Iasi

  Ma. - Fr.08:30 - 17:00
  Lø. - Sø.12:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Iasi

Iasi er en af de ældste byer i Rumænien og har i mange år været krydspunktet mellem Polen, Rusland, Ungarn og det tidligere Konstantinopel. Byen har siden 1408 været den vigtigste by i provinsen Moldavien og har sågar tidligere været hovedstad i Rumænien. Det var byen, hvor det første universitet blev opført i Rumænien, og i kraft af den lange historie er der mange historiske bygninger at gå på opdagelse i. Du finder bl.a. rigtig mange ortodokse kirker placeret på Platoul de Aur, den gyldne platform. Blandt de mest imponerende er Catedrala Mitropolitana Sfanta Paraschiva og TreiIerarhi Kirken. Af andre spændende bygninger kan nævnes Kulturpaladset, Det Filharmoniske Hus samt Det Nationale Teater. Iasi har ligeledes sit eget jødiske kapitel, som bybilledet også bærer præg af, bl.a. med Den Store Synagoge samt Den Jødiske Kirkegård. Har du lyst til at se nærmere på Moldaviens historie, er der flere museer, som har dette fokus. Der er også et stort kunstmuseum og sågar et teatermuseum i det centrale Iasi.

Biludlejning i Iasimed vinmarker, natur og klostre

Har du benyttet dig af billeje i Iasi, er der god mulighed for at se mere af området. I den lille by udenfor Iasi finder du Cotnari, hvor du kan tage på vinsmagning. I de to nationalparker Hasmas Bicaz Gorges og Ceahlau, kan du opleve den rumænske natur på tætteste hold og tage på vandreture eller fluefiskeri. Der er en overraskende mængde dyr og særlige planter, som vil begejstre de naturinteresserede. Eller hvad med et besøg på et gammelt stemningsfyldt kloster? Du finder en del i oplandet, f.eks. Neamt fra 1100tallet. Du kan også besøge byen Barcao via Sixt billeje i Iasi, hvor vi præsenterer dig for vores altid gældende gode service samt kvalitetsbiler, når du skal ud på de rumænske veje. Book den ønskede kategori online eller via vores telefonservice.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice