Billeje
Cluj Napoca
Oversæt
Rumaenien // Cluj Napoca
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Cluj Napoca: Sixt biludlejning online booking

ClujNapoca ligger i Transsylvanien i det nordlige Rumænien og er en spændende feriedestination. Lej en bil hos Sixt og udnyt de mange fine udflugtstilbud, som ligger op til Cluj Napoca. Med din biludlejning i Cluj Napoca, kan du vælge mellem forskellige typer biler og vores ekstratilbud såsom anhængertræk, autostol, GPS navigation og diverse services. Flyver du til Rumænien, kan du hente din bil allerede i lufthavnen.

 
 • Cluj-Napoca Lufthavn
  Traian Vuia Street. No.149
  400397 Cluj Napoca

  Ma. - Fr.08:30 - 19:00
  Lø.11:30 - 16:30
  Book ved denne station

 • Cluj-Napoca Lufthavn

  Sixt Billeje
  Traian Vuia Street. No.149
  400397 Cluj Napoca

  Ma. - Fr.08:30 - 19:00
  Lø.11:30 - 16:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Cluj Napoca

Cluj Napoca er en yderst stemningsfuld by. Du kan bl.a. opleve den romerskkatolske kirke Sankt Mihai fra 1300tallet med smukke mosaikglasruder. På Sejrspladsen finder du det smukke gule teater og operabygningen, som ligger overfor den ortodokse katedral. Også det store indkøbscenter er en attraktion, ikke mindst grundet den særlige udsmykning. Det er også byen for fantastiske folkloreshows, som du ikke bør gå glip af. Nogle af de lokale grupper er verdenskendte.

Rundt i Transsylvanien

Med billeje i Cluj Napoca kan du nemt nå til Brasov, som er en større by med masser af tilbud, såsomden sorte kirke. Du kan også besøge Saltminen i Turda, hvor man har udvundet salt siden 1200tallet. I den 1200 meter dybe mine har der været salt nok til at dække verdens forbrug i en periode på 10 år. I 1932 lukkede minen imidlertid, men idag er den et spektakulært museum, hvor man får en fornemmelse af de store dimensioner af minen. Der er smukke saltstalaktitter på op til 6 meter og rum, hvor der er op til 16 gange ekko! Derudover bør du også tage på udflugt til nogle af områdernes slotte, måske har du endda lyst til at besøge selve Grev Draculas formodede hjemegn, hvis du altså tør.

Book billeje i Cluj Napoca hos Sixt

Når du ønsker Sixt biludlejningsservice i Cluj Napoca, booker du direkte over hjemmesiden eller ved at ringe direkte til os. Her er det nemt at bestille ud fra den ønskede kategori. Bemærk, at det ikke er muligt at reservere ud fra en særskilt bilmodel. Overvej derfor, om du har brug for en stationcar, sportsvogn eller noget helt tredje. Når du ankommer til den ønskede station, står vi klar til at byde dig velkommen sammen med din udlejningsbil. Du kan herfra roligt sætte dig ind i bilen, der holder en meget høj standard og trygt følger dig på de rumænske veje. Har du spørgsmål undervejs, er du altid velkommen til at kontakte os hos Sixtteamet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice