Billeje
Brasov
Oversæt
Rumaenien // Brasov
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Brasov: Sixt biludlejning online booking

Har du planer om at skulle besøge Transsylvanien i Rumænien, så lej en bil hos Sixt Biludlejning i Brasov. Med billeje i Brasov sikrer du at have en masse oplevelser indenfor rækkevidde, som du nemt og bekvemt kan nå ud til i din udlejningsbil, der er gearet til formålet. Biludlejningen i Brasov omfatter bl.a. økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4, der alle holder en topkvalitet, men du lejer altid din bil til fair priser hos Sixt. Tag derfor et kig på nedenstående stationer i Brasov og vælg den, der passer ind i dine rejseplaner.

 
 • Brasov

  Sixt Billeje
  Str. Apollonia Hirscher 14
  500015 Brasov

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Brasov

Brasov er en middelalderby, som har været højkulturel lige fra sin oprindelse. Det er her, man finder Rumæniens ældste skole, og i byen kan du også nærstudere landets ældste håndskrevne bøger, der går helt tilbage fra 1100tallet. I Scheikvarteret kan du opleve den første ortodokse kirke i Transsylvanien, nemlig Sankt Nicolaskirken, som er opført mellem 1494 og 1564. Dog er den mest spændende kirke Den Sorte Kirke, Biserica Neagram, som kan ses fra Rådhuspladsen Piata Sfatului. Den er bygget mellem 1385 og 1477 og har fået sit navn, efter at en brand under krigen mod Østrig i 1689 farvede kirkens hvide sten sorte af sod. I byen møder du også den romerske hunulv, som er en gave fra Mussolini. 12 byer i landet modtog denne gave som minde om den tidligere romerske tilstedeværelse og som symbol på den daværende alliance mellem Italien og Rumænien.

På rundrejse i Draculas hjemegn

Med biludlejning i Brasov kan du tage på masser af spændende ture, f.eks. til Draculas slot i Bran! I den sydlige del af Karpaterbjergene finder du Branslottet, der blev bygget fra 1377 til 1382, og der har været flere mægtige beboere gennem tiden. Det er på fascinerende vis placeret på en klippe 60 meter over byen. Grev Dracula har rent faktisk aldrig boet på slottet, men myten centrerer sig om dette specifikke slot, og turisterne valfarter til slottet i stor stil.

Spørg ind til vores billeje i Brasov

Du kan roligt benytte dig af biludlejning hos Sixt i Brasov. Vi akkompagnerer dig på din rejse med vores ekspertiseviden om området og kan tilbyde dig forskellige former for ekstraudstyr. Sidder du med spørgsmål omkring de praktiske detaljer omkring billeje, så er du altid velkommen til at spørge vores medarbejdere om stort og småt, lige fra bjergkørsel til råd om de rumænske veje.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice