Billeje
Ste Marie
Oversæt
Reunion // Ste Marie
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ste Marie: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til hyggelige St. Marie lige udenfor Réunions hovedstad St. Denis, der hører under fransk flag. Her bliver dit udgangspunkt næppe bedre, for med et Sixtkontor i den nærliggende lufthavn er du hurtigt i gang, og med en kort køretur til St. Denis kan du nemt udforske Réunions historie og kultur. Selvom Réunion byder på hyggelige badestrande, har øen traditionelt været kendt for sit indre i stedet for kystområderne. Her er der nemlig rig mulighed for unikke naturoplevelser i flotte skovområder og på aktive vulkaner. Læg et spændende og varieret program i samarbejde med Sixt Biludlejning i St. Marie!

 
 • La Reunion Roland Garros Airp.
  La Réunion Airport
  97438 Sainte Marie

  Ma. - Sø.06:30 - 21:00
  Helligdag06:30 - 21:00
  Book ved denne station

 • La Reunion Roland Garros Airp.

  Sixt Billeje
  La Réunion Airport
  97438 Sainte Marie

  Ma. - Sø.06:30 - 21:00
  Helligdag06:30 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i St. Marie

Billeje i St. Marie kan forhåndsbookes til de valgte datoer her og nu. Det sker enten via hjemmesiden eller over telefonen. Med den tætte beliggenhed til Réunions hovedstad St. Denis er du aldrig langt fra oplevelser, shopping eller gode spisesteder. Skal du på sightseeing i Sixtbilen, kan vi anbefale at lægge vejen forbi både Temple Tamoul og den kinesiske pagode. Det er to bygninger, der i høj grad vidner om øens unikke placering ved en kulturel korsvej i Det Indiske Ocean. Har du lyst til en panoramatur rundt om øen, er det bare at tage turen hele vejen rundt på den 74 km lange vej, som løber langs kysten. Her har du samtidig mulighed for at gøre diverse stop undervejs, hvis du ønsker at snuppe en picnic på vejen. Selvom kystruten er flot, skal du også en tur ind i landet. Hop i vandrestøvlerne og sving ind på en af de mindre veje, der fører dig op i terrænet og ind i de smukke skove.

Lej en bil og masser af service hos Sixt

Sixt har masser af gode tilbud, når du overvejer billeje i St. Marie. Vi er et af branchens stærkeste brands, og det store udvalg af kvalitetsbiler til fornuftige priser samt et smilende og imødekommende personale er blot nogle af de ting, du kan glæde dig til, når du handler med os. Vi kan tilbyde et bredt sortiment af personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, der giver dig en maksimal køreglæde på landevejene. Har du brug for ekstraudstyr, klarer vi også gerne dette, ligesom vi selvfølgelig altid er til disposition, hvis du har spørgsmål undervejs. Sixt Biludlejning St. Marie er kort sagt den ideelle rejsemakker for såvel erhvervsfolk som dig, der er på familietur eller bryllupsrejse!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice