Billeje i Reunion

 

Steder du kan begynde din rejse i Reunion

Mest populære i Reunion

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved La Reunion Roland Garros Airp. der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Reunion

Sixt Biludlejning på Réunion

Sixt Biludlejning på Réunion

Lej en bil hos Sixt Biludlejning på Réunion og nyd øen i Det Indiske Ocean, der hører under Frankrig, og derfor giver dig et yderst charmerende mix. Har du interesse i billeje på Réunion, har Sixt bl.a. kontorer, der ligger i lufthavnen Sainte Marie. Tag bilen med dig fra første dag, så du kan stævne ud mod smukke, gamle kirker, vilde bjerge og en fremragende udsigt ud mod Det Indiske Ocean. Du får kort sagt hele paletten ved at vælge en prisvenlig udlejningsbil hos Sixt, og du har friheden til at sammensætte den rute, der passer bedst ind i dine planer. Book gerne din billeje på Réunion allerede i dag via hjemmesiden eller pr. telefon.Réunioner en utrolig frodig ø med en spændende vulkannatur, hvorfor det kan være ganske afvekslende at køre rundt blandt øens forskellige byer. Med den tropiske frodighed følger imidlertid også regntiden, hvor vejene kan være svært fremkommelige,ligesom der i få tilfælde kan være varsel om vulkanudbrud, hvorfor du selvfølgelig skal være ekstra påpasselig. Men derudover svarer færdselsreglerne i høj grad til de europæiske. Du er dog altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, der skal uddybes, eller hvis du blot er interesseret i at booke allerede nu.Fascinerende creolerkultur påRéunionRéunions befolkning stammer fra Afrika, Asien, Madagaskar og Europa, og du får derfor en ægte creolerkultur med mad, musik, dans og masser af farver, så langt øjet rækker.Havnene og det maritime liv er kendetegnet for denne ø. Kør gerne fra Sainte Marie og Saint Denis til Saint Paul sydpå, så du favner hele spektret. På din vej møder du bl.a. gamle kirker samt monumenter fra kolonitiden. Husk, at der også bør være tid til at nyde en omgang fisk og grøntsager, der bliver krydret med de mange krydderier, der er karakteristiske for området. Herudover er der de vilde bjerge med sneklædte tinder og dybe skove. Her når du også nemt frem i din udlejningsbil. Langs kysten finder du Det Indiske Oceans palmeklædte hvide strande. Lej dig ind i en strandhytte på et hotel, nyd en frisk cocktail i den lune aften eller spil golf på de kendte golfbaner ved mange af byerne. Piton de la Fournaise er en af verdens mest aktive vulkaner, der dannede øen for 3 millioner år siden, og den er Det Indiske Oceans hotpoint. Et besøg nær dette storslåede naturfænomen er nærmest obligatorisk, og i din udlejningsbil kommer du ret tæt på. Nej, du er bestemt ikke kommet forgæves til denne glødende perle udfor Afrikas kyst, så book biludlejning på Réunion allerede i dag.
Show more

Godt at vide når du lejer i Reunion

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Reunion?
For at leje bil hos SIXT i Reunion skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Reunion.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Reunion?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 1054 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Service under og efter lejemålet
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Toyota Yaris Hybrid Aut.
Toyota Yaris Hybrid Aut.
Range Rover Evoque Aut.
Range Rover Evoque Aut.
Jeep Wrangler Unlimited Hybrid
Jeep Wrangler Unlimited Hybrid

FAQs om lejemål i Reunion

Kan jeg booke et langtidslejemål i Reunion?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Reunion?

Udforsk vores biludlejningslokationer Reunion

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Reunion

Vis mere