Billeje i Chisinau

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Chisinau

Sixt Biludlejning i Chisinau

Sixt Biludlejning i Chisinau

Hvis du planlægger et besøg i Republikken Moldova, gør du bedst i at leje en prisvenlig kvalitetsbil ved Sixt Biludlejning i Chisinau. Med en udlejningsbil fra Sixt under opholdet bliver det ganske simpelt at tage fra hotellet og direkte ud til de ønskede seværdigheder. Du bestemmer endda helt selv, hvornår du trænger til en kaffepause, og hvad du har lyst til at se undervejs. Moldovas hovedstad Chisinau er centralt beliggende i landet, hvorfor du har et af de bedste udgangspunkter for rundrejser. Moldova er for mange et ukendt territorium, men i Chisinau vil du finde alt fra spændende museer og smukke bygninger til dejlige parker og aktiviteter for børnefamilier. Billeje i Chisinau kan også føre dig på eventyr rundt onkring i landet, hvor du kan lære mere om Moldovas historie og nyde naturen. Udnyt billeje i Chisinau til at køre en tur langs alléen Stefan cel Mare, hvor du kan besøge nogle af byens mest populære seværdigheder. Du finder parlamentsbygningen på en stor åben plads, og lige i nærheden ligger også den imponerende ortodokse katedral Nasterea Domnului, byens historiske Triumfbue og Chisinaus største park. Takket være Sixts ubegrænsede kilometertal behøver du ikke bekymre dig om afstande og kørte kilometre. Kør en tur til Den Botaniske Have eller ud til den dejlige sø Valea Morilor, eller sæt kurs mod nationalmuseet, hvis du vil have et indblik i landets historie. Fra Sixt Biludlejning i Chisinau kan du også hurtigt nå det centrale kunstmarked ved operahuset eller tage familien med i Chisinau Zoologiske Have.
Billeje hos Sixt er for alle

Billeje hos Sixt er for alle

Afhent bilen ved den Sixt Biludlejning i Chisinau, som passer dig bedst. Sixts kontorer er strategisk placeret, så du kan påbegynde bilrejsen enten i lufthavnen, ved togstationen eller centralt i storbyen. Du bestiller bilen på forhånd, enten via Sixts hjemmeside, app eller pr. telefon, men kan også vælge at leje en bil direkte ved selve Sixtafdelingen i Chisinau. Find køretøjet, der er bedst egnet til dit rejseselskab og dine planer, og udstyr det med ønsket tilbehør, såsom en børnestol, GPS navigation eller en tagbagageholder. Du kan naturligvis også få flere navne registreret på lejekontrakten, hvis I er flere førere på rejsen. Sixts billeje i Chisinau giver dig et stort udbud af kvalitetsbiler at vælge imellem, bl.a. komfortable stationcars, rummelige 4x4%u2019er, moderne økonombiler og luksus sportsvogne. Sammenlign biler og priser i dag og lej bilen til din ferie eller forretningsrejse.
Show more
Godt at vide når du lejer i Chisinau
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Chisinau?
For at leje bil hos SIXT i Chisinau skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Chisinau.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Chisinau?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Chisinau. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Chisinau

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Chisinau?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Chisinau?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Chisinau?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?