Billeje i Republikken Moldova

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Republikken Moldova

Mest populære i Republikken Moldova

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Chisinau Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Republikken Moldova

Sixt Biludlejning i republikken Moldova

Sixt Biludlejning i republikken Moldova

Lej en bil til ferien eller forretningsrejsen i republikken Moldova, for så opnår du og dit rejseselskab masser af fleksibilitet og frihed på rejsen. Du afhenter køretøjet og eventuelt ekstraudstyr ved din foretrukne Sixt Biludlejning i republikken Moldova og er derefter klar til at begive dig ud på spændende eventyr, hvor end du vil hen i landet.
Sixt har udlejet kvalitetsbiler til glade kunder i mange år, og vores fokus ligger på en person tilpasset kundeservice og favorable priser. Bestillingsprocessen og afhentningen af udlejningsbilen er blevet gjort så hurtig og smidig som muligt, så du får mere tid til at nyde opholdet i Moldova. Foretag billeje i republikken Moldova med Sixt i dag!
Udforsk Moldova med udlejningsbil

Udforsk Moldova med udlejningsbil

Når du lejer en bil hos Sixt, kan du udforske dette lille østeuropæiske land på din egen måde. Afhent udlejningsbilen i Moldovas dejlige hovedstad Chisinau og læg ud med at opleve storbyens mange interessante museer, historiske monumenter og grønne parker. Blot 30 minutters kørsel fra hovedstaden finder du Milestii Mici, som rummer verdens største vinsamling. Her kan du nyde underjordiske vinkælderture og vinsmagning.
Kører du i stedet nordpå, kan du opleve det imponerende Tipova Kloster i regionen Rezina. Vær blot opmærksom på, at hvis du vælger at besøge landet i vinterperioden, vil du være nødt til at køre med vinterdæk fra december til marts.
Uanset din rejseplan kan du udforske det hele på en behagelig måde i en førsteklasses udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i republikken Moldova. Vi glæder os ekstremt meget til at give dig nøglerne til Sixtbilen og få dig ud på de moldoviske veje.
Prisbillige kvalitetsbiler fra Sixt

Prisbillige kvalitetsbiler fra Sixt

Vælg gerne Sixt billeje i republikken Moldova på forhånd, enten online, per telefon eller via Sixts lettilgængelige app. Du vælger bilkategorien ud fra et fremragende sortiment af bl.a. moderne økonomibiler, luksus sportsvogne, praktiske 4x4'er og stationcars, som alle tilbydes til konkurrencedygtige priser.
Bemærk at Sixt kun kan garantere dig et køretøj fra din valgte bilkategori og dermed ikke en bestemt bilmodel, såsom Mercedes Benz. Vi stræber efter at give dig en biloplevelse, der lader dig skræddersy din bestilling efter dine behov.
Show more
Godt at vide når du lejer i Republikken Moldova
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Republikken Moldova?
For at leje bil hos SIXT i Republikken Moldova skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Republikken Moldova.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Republikken Moldova?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,1
Baseret på 199 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,2)
Service under og efter lejemålet
(4,1)

Latest premium additions to the fleet

Suzuki Vitara
Suzuki Vitara
BMW X7 40i
BMW X7 40i

FAQs om lejemål i Republikken Moldova

Kan jeg booke et langtidslejemål i Republikken Moldova?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Republikken Moldova?

Udforsk vores biludlejningslokationer Republikken Moldova

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Republikken Moldova

Vis mere