Billeje
Republikken Moldova
Oversæt
Republikken Moldova
Ændre personlige oplysninger

Billeje Republikken Moldova: Sixt Rent a Car

Lej en bil til ferien eller forretningsrejsen i republikken Moldova, for så opnår du og dit rejseselskab masser af fleksibilitet og frihed på rejsen. Du afhenter køretøjet og eventuelt ekstraudstyr ved din foretrukne Sixt Biludlejning i republikken Moldova og er derefter klar til at begive dig ud på spændende eventyr, hvor end du vil hen i landet. Sixt har udlejet kvalitetsbiler til glade kunder i mange år, og vores fokus ligger på en person tilpasset kundeservice og favorable priser. Bestillingsprocessen og afhentningen af udlejningsbilen er blevet gjort så hurtig og smidig som muligt, så du får mere tid til at nyde opholdet i Moldova. Foretag billeje i republikken Moldova med Sixt i dag!

Sixt Biludlejning i republikken Moldova

Når du lejer en bil hos Sixt, kan du udforske dette lille østeuropæiske land på din egen måde. Afhent udlejningsbilen i Moldovas dejlige hovedstad Chisinau og læg ud med at opleve storbyens mange interessante museer, historiske monumenter og grønne parker. Blot 30 minutters kørsel fra hovedstaden finder du Milestii Mici, som rummer verdens største vinsamling. Her kan du nyde underjordiske vinkælderture og vinsmagning. Kører du i stedet nordpå, kan du opleve det imponerende Tipova Kloster i regionen Rezina. Vær blot opmærksom på, at hvis du vælger at besøge landet i vinterperioden, vil du være nødt til at køre med vinterdæk fra december til marts. Uanset din rejseplan kan du udforske det hele på en behagelig måde i en førsteklasses udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i republikken Moldova. Vi glæder os ekstremt meget til at give dig nøglerne til Sixtbilen og få dig ud på de moldoviske veje.

Prisbillige kvalitetsbiler er ét af Sixts kendetegn

Vælg gerne Sixt billeje i republikken Moldova på forhånd, enten online, per telefon eller via Sixts lettilgængelige app. Du vælger bilkategorien ud fra et fremragende sortiment af bl.a. moderne økonomibiler, luksus sportsvogne, praktiske 4x4%u2019er og stationcars, som alle tilbydes til konkurrencedygtige priser. Bemærk at Sixt kun kan garantere dig et køretøj fra din valgte bilkategori og dermed ikke en bestemt bilmodel, såsom Mercedes Benz. Vi stræber efter at give dig en biloplevelse, der lader dig skræddersy din bestilling efter dine behov.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice