Billeje
Doha
Oversæt
Qatar // Doha
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Doha: Sixt biludlejning online booking

Nu har du chancen for at udforske Doha i Qatar med en kvalitetsbil fra filialen, Sixt Biludlejning Doha. Med en Sixtbil på turen opnår du fleksibilitet og kan nyde et køretøj af høj kvalitet og komfort. Tag rundt i Qatars hovedstad Doha og få fotograferet alle storbyens seværdigheder. Har du en foretrukken bilkategori allerede nu, så find den på Sixts hjemmeside og book den. Du kan også gribe telefonen og ringe til os, hvis du f.eks. søger lidt inspiration. Vi svarer gerne på spørgsmål omkring Doha eller Sixts produkter. Målet er jo, at din rejse bliver både behagelig og afslappet. Vi ønsker dig god tur til Doha!  

 
 • Doha Lufthavn
  Counter 9, Opp. Arrival Bldg
  8173 Doha

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Doha Salwa Road
  Salwa Road
  8173 Doha

  Ma. - To.08:00 - 20:00
  Lø. - Sø.08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Doha Lufthavn

  Sixt Billeje
  Counter 9, Opp. Arrival Bldg
  8173 Doha

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Doha Salwa Road

  Sixt Billeje
  Salwa Road
  8173 Doha

  Ma. - To.08:00 - 20:00
  Lø. - Sø.08:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Doha

Doha i Qatar byder på mange aktivitetstilbud, og med Sixts billeje i Doha slipper du for offentlige transportmidler samt dyre taxaregninger. Oplev storbyen i dit tempo og med fuld frihed til at tage kaffepauser eller et selfiebreak. Find gerne vejen til nogle af storbyens mange interessante museer, såsom det imponerende Museum of Islamic Art eller National Museum of Qatar, den spændende Katara Cultural Village eller byens berømte stormoské. Besøg desuden gerne den dejlige lange strandpromenade The Corniche, som byder på imponerende udsigter over havet eller den livlige Souq Waqif, hvor du bl.a. kan købe krydderier, håndværk og souvenirs. Der er også Khalifa Tennis og Squash Complex, samt Aspire Park, hvis du leder efter grønne områder i storbyen. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Doha har du de bedste forudsætninger for at nyde denne imponerende storbyen i eksotiske Qatar.

Fordelene ved at rejse rundt i bil

Der er mange fordele med Sixts billeje i Doha. Det er først og fremmest vigtigt for dig at føle dig tryg og være komfortabel, når du rejser mellem de mange attraktioner, og det kan sommetider være svært i denne del af verden. Trange eller forsinkede offentlige transportmidler kan indimellem påvirke det gode humør, men med en udlejningsbil på rejsen opnår du altid lidt mere luksus. Du vælger frit størrelsen på din udlejningsbil ved Sixt Biludlejninng i Doha. Kontorerne tilbyder alt fra smarte og moderne økonomibiler og stationcars til sportsvogne og praktiske 4x4. Når du lejer en bil hos Sixt, får du altid en forholdsvis ny og moderne bil. Det betyder elruder, aircondition, muligheden for en bil med automatgear og valg af ekstraudstyr, såsom GPS navigation eller et godt lydsystem. Så lej trygt en bil til Doharejsen gennem Sixt, et af verdens største biludlejningsselskaber.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice