Billeje i Qatar

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Qatar

Mest populære i Qatar

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Doha Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Qatar

Sixt Biludlejning i Qatar

Sixt Biludlejning i Qatar

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Qatar og nyd ørkenlandet ved Den Persiske Bugt. Vi tilbyder dig f.eks. biludlejning i Qatars hovedstad Doha. Her står det dig frit for, om du søger en lejebil allerede i lufthavnen, eller om du foretrækker at booke din biludlejning ved en af de andre centralt beliggende kontorer. Billeje er en fremragende løsning, hvis du har mod på eventyr i et landskab, der emmer af 1001 nats eventyr, eller skal bruge bilen på din forretningsrejse i landet. Uanset formål, så vi har et godt ydelsesforhold mellem pris og kvalitet, hvorfor vi varmt kan anbefale dig at kigge nærmere på vores billeje i Qatar.Færdselsreglerne svarer meget til de europæiske. Der er dog nogle få særregler, du skal overholde, når du vælger biludlejning i Qatar.Du må f.eks. ikke køre med alkohol i blodet, ligesom du altid skal medbringe kørekort, personlige papirer som pas samt forsikringspolice. En autostol til børnene er anbefalelsesværdig, og det er en række af de tilbehørsdele, vi tilbyder sammen med vores udlejningsbiler. Du kan få øvrige detaljer om parkering m.m. på turistkontorer og hoteller, men er også velkommen til at kontakte os med henblik på nærmere information. Det betaler sig i øvrigt at have en smule tålmodighed, når du kører rundt i byerne, hvor der er mange biler på vejene, og det er bestemt ikke alle trafikanter, der overholder reglerne. Og til sidst et par gode tips: Medbring drikkevand, hvis du skal forlade bilen undervejs. Luk lidt luft ud af dækkene, inden du kører i ørkensandet, og pump dækkene op igen, når du kommer tilbage på vejen.På vej ind i 1001 nats eventyr med SixtMange rejsende har prøvet at rejse via Doha i Qatar, men det lille ørkenrige er absolut et længere besøg værd. Qatar er et land rigt på seværdigheder, og billeje i Qatar er det perfekte springbræt til uforglemmelige oplevelser. Doha har både gamle monumenter som State Mosque, Museet for Islamisk Kunst, Katara Cultural Village og Souq Waqif markedet, der bringer dig direkte ind i 1001 nats eventyr med originale håndværksvarer, men også dyr luksusprodukter. Kør også gerne en tur langs den svale kyst og nyd stranden The Corniche eller Simaisma Beach. Du kan også tage din udlejningsbil hen til de store golfbaner eller prøve at slå din makker i tennis, og det er de gode til i Qatar. Ude i landet er der både kyst og ørken. Kør i din udlejningsbil hen til den charmerende arabiske perle Al Khor med dens flotte bygninger og omgivelser, rid på kameler, kig på flamingoer og ikke mindst de lokale markeder. Nyd ligeledes de kulinariske perler i de små restauranter.
Show more
Godt at vide når du lejer i Qatar
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Qatar?
For at leje bil hos SIXT i Qatar skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Qatar.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Qatar?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,2
Baseret på 133 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,4)

FAQs om lejemål i Qatar

Kan jeg booke et langtidslejemål i Qatar?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Qatar?

Udforsk vores biludlejningslokationer Qatar

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Qatar

Vis mere