Billeje
San Juan
Oversæt
Puerto Rico // San Juan
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i San Juan: Sixt biludlejning online booking

Puerto Ricos hovedstad San Juan er beliggende på den nordlige del af den smukke ø, ikke langt fra betagende natur, enestående strande og spændende kulturoplevelser. Lej en bil via Sixt Biludlejning i San Juan og stævn ud mod et eventyr i charmerende Puerto Rico. Med en udlejningsbil kan du glæde dig til mange naturskønne oplevelser, som er lettilgængelige med bil. Sixtteamet hjælper dig hellere end gerne med at finde bilen og ekstraudstyret, der lever op til netop dine ønsker og krav. Sixts billeje i San Juan er en prisvenlig løsning til såvel forretningsrejsen som bryllupsrejsen, storbyrejsen og familieferien.

 
 • San Juan Lufth. (Puerto Rico)
  Calle Dalia, C. Begonia
  00979 Carolina

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • San Juan Rio Piedras (Pt Rico)
  301 Navarra St
  00923 San Juan

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • San Juan Lufth. (Puerto Rico)

  Sixt Billeje
  Calle Dalia, C. Begonia
  00979 Carolina

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • San Juan Rio Piedras (Pt Rico)

  Sixt Billeje
  301 Navarra St
  00923 San Juan

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i San Juan

Sixtbilen giver dig stor frihed, når du ønsker at stoppe op ved smukke udsigtspunkter for dernæst at køre i en ny retning. I selve San Juan bør du gå en tur i den gamle bydel, nyde stemningen og betragte de charmerende, pastelfarvede huse fra kolonialtiden. Besøg også gerne byens imponerende fort, og hvad med en salsalektion eller to, så du få hele landets rytme ind under huden? Når du vælger Sixts billeje i San Juan er det oplagt at besøge nogle af landets paradisiske strande, vend f.eks. Sixtbilen mod stranden Piñones, som byder på det smukkeste gyldne sand og kokospalmer. Her får du rig mulighed for at nyde en god bog i skyggen eller bade i det krystalklare vand. Hvis du skulle blive sulten, kan du blot køre lidt ned af vejen, hvor du f.eks. kan prøve de lokales helstegte pattegris og de veltempererede kokosnødder. Det er opskriften på det ideelle øliv. Du kan såmænd også besøge den populære National Forest El Yunque, som er landets eneste regnskov. Her er der gode vandreruter og spektakulære udsigtspunkter. Nyd den grønne natur, hils på en coquifrø og hop i det kølige vand ved det 15 meter høje vandfald La Mina Falls.

Hent udlejningsbilen i Puerto Rico

Det skal være super enkelt at bestille en udlejningsbil til ferien eller forretningsrejsen. Derfor har vi hos Sixt gjort bestillingsprocessen smidig. Grib ud efter telefonen eller gå ind på vores hjemmeside, hvor du hurtigt og nemt kan vælge den ønskede bilkategori, fra en stationcar til en cabriolet eller en 4x4, ligesom der kan tilvælges ekstraudstyr, så de ellers komfortable biler får en ekstra luksus. Det er altid op til dig, hvor du vil hente udlejningsbilen og vælger du Sixt Biludlejning i San Juan, venter bilen på dig, når du ankommer til dette kontor.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice