Billeje i Puerto Rico

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Puerto Rico

Mest populære i Puerto Rico

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved San Juan Lufth. (Puerto Rico) der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Puerto Rico

Sixt Biludlejning i Puerto Rico

Sixt Biludlejning i Puerto Rico

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Puerto Rico og nyd den naturlige skønhed. Sixt biludlejning i Puerto Rico er bl.a. en mulighed i lufthavnene i hovedstaden San Juan samt Aguadilla. Billeje i Puerto Rico er din mulighed for at følge sporene fra kolonitiden, ligesom ungerne på familieferien kan træde i eventyrernes fodspor og indtage de forskellige fæstningsanlæg, mens du får en herlig bid af det caribiske miljø med udsigt til hvide strande, så langt øjet rækker. Sixt er en af verdens største aktører inden for billeje i Puerto Rico, og vi har hele 4000 kontorer på verdensplan. Lej derfor trygt din udlejningsbil hos os. Puerto Ricos særlige tilknytning til USA bevirker, at landet har de samme regler, hvad angår færdsel. Der betales bompenge på visse vejstrækninger. Du skal ligeledes være indstillet på, at det kan være ret dyrt at parkere i de forskellige byer, så sammenlign gerne de forskellige priser, så du kan tage det rigtige valg. Bemærk også, at det ikke er et særsyn, at der går dyr rundt om på gaderne. Det er dog blot en del af charmen. Når du vælger Sixt biludlejning i Puerto Rico, er du altid hjertelig velkommen til at tage direkte kontakt med kontoret, hvis du har brug for ekstra oplysninger om vejnettet på øen samt den caribiske kørestil. Vores medarbejdere venter spændt på at modtage dit opkald.
Rundt i Caribiens øje, Puerto Rico

Rundt i Caribiens øje, Puerto Rico

Puerto Rico er Caribien, når det er allerbedst. Destinationen har det hele. Når du kommer fra lufthavnen i San Juan eller Aguadilla i din Sixt udlejningsbil og kører langs kysten, ser du milevide tropiske strande overalt. Tag en dukkert eller nyd en forfriskende cocktail på et af de luksuriøse hoteller eller barer. Men du kan også se både skove og nationalparker med tropiske fugle og dyr i det indre af østaten. Her kommer din Sixt udlejningsbil rigtig til sin ret. San Juan med sin historiske caribiske baggrund har charmerende torve og pladser med gamle monumenter fra kolonitiden, såsom Plaza de Armas, La Perla og den historiske bymur, der omkranser den gamle by, de kæmpe store gamle berygtede forter samt fæstningsværker, som Castillo de San Cristobal, den gamle katedral fra 1521 og utallige andre imponerende bygningsværker. Ankommer du i regntiden, findes der utallige museer med kunst, historie og meget andet. Eller du kan køre rundt i udlejningsbilen og se den kæmpe store og imponerende havn, der har alt fra luksuriøse yachter til oceangående fragtskibe, den er en af Caribiens største. Med Sixt udlejningsbiler går du ikke glip af noget, så vælg billeje i Puerto Rico allerede i dag!
Show more
Godt at vide når du lejer i Puerto Rico
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Puerto Rico?
For at leje bil hos SIXT i Puerto Rico skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Puerto Rico.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Puerto Rico?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Puerto Rico

Kan jeg booke et langtidslejemål i Puerto Rico?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Puerto Rico?

Udforsk vores biludlejningslokationer Puerto Rico

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Puerto Rico

Vis mere